Συνεχίζεται η καταγραφή προβλημάτων των συνοικιών της πόλης από τη Δημοτική Κοινότητα Καστοριάς - OlaDeka

Συνεχίζεται η καταγραφή προβλημάτων των συνοικιών της πόλης από τη Δημοτική Κοινότητα Καστοριάς

Συνεχίζεται η καταγραφή προβλημάτων των συνοικιών της πόλης από τη Δημοτική Κοινότητα Καστοριάς

Θέματα κοινωνικών παρεμβάσεων και ενεργειών στις Τοπικές Κοινότητες και στα Διαμερίσματα του Δήμου Καστοριάς συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τους συλλόγους η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Καστοριάς, κ. Εύη Σιστοβάρη.

Η ίδια ζήτησε τη συνεργασία όλων των συλλόγων, ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες και ειδικότερα οι οικονομικά ευπαθείς, τονίζοντας πως «κοινωνική πολιτική δεν γίνεται από ένα άτομο, αλλά απαιτείται συνεργασία, ομαδική στήριξη και δουλειά απ’ όλους».

Στάθηκε στην ανάγκη ενημέρωσης της κοινωνικής υπηρεσίας για καλύτερο συντονισμό προκειμένου να προκύπτει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, ενώ σημείωσε ότι θα ακολουθήσουν επισκέψεις στις κοινότητες και στα διαμερίσματα του Δήμου, όπου θα εξεταστούν από κοντά τα ζητήματα που υπάρχουν. Οι πρόεδροι των συλλόγων έθεσαν στη συζήτηση προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία καταγράφηκαν με σκοπό να δρομολογηθούν λύσεις.

Πρόκειται για προβλήματα τα οποία λύνονται. Είναι απλά προβλήματα της καθημερινότητας. Εμείς ως τοπικό συμβούλιο ήδη μεταφέραμε τα αιτήματα των συλλόγων στους αρμόδιους αντιδημάρχους προκειμένου να φροντίσουν για την επίλυσή τους το συντομότερο δυνατόν»,δήλωσε η κ. Σιστοβάρη, για να προσθέσει τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη του τοπικού συμβουλίου ότι είναι διατεθειμένοι να ακούσουν κάθε πολίτη, ο οποίος θα τους επισκεφθεί: « Η πόρτα μας θα είναι ανοιχτή. Είμαστε μια ομάδα. Κανένας δε ξεχωρίζει. Έχουν αξιοποιηθεί όλα τα μέλη του συμβουλίου, ο καθένας με το επάγγελμά του, με τις γνώσεις και με τις δράσεις του», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι σε επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας θα παρουσιάσουμε και τις επιμέρους δράσεις που σκοπεύει να αναπτύξει η νέα πρόεδρος.

Δώρα Κωτσοπούλου

Εφημερίδα ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria