Πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΠΑΣ Λεύκης για τις γιορτές - OlaDeka

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΠΑΣ Λεύκης για τις γιορτές

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΠΑΣ Λεύκης για τις γιορτές

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, ο ΠΑΣ Λεύκης διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων για τις εορτές των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς στο χωριό μας. Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών είναι όχι μόνο να μεταφέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων προς όλους τους φίλους και μέλη του αλλά και να προσφέρει έναν τόνο αλληλεγγύης και χαράς προς όλους τους συγχωριανούς μας ανεξαρτήτου ηλικίας.

Με προετοιμασία αρκετών ημερών και την αθέατη δουλειά πολλών φίλων του συλλόγου μας, οι εκδηλώσεις ξεκινούν και εφέτος την προ-παραμονή των Χριστουγέννων με την αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου των ‘’τσιγαρίδων’’! Έτσι, την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014, από τις 6μμ και μέχρι αργά το βράδυ, στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Λεύκης, 2 καζάνια με ‘’τσιγαρίδες’’ και διάφορα άλλα ‘’κοψίδια’’ με συνοδεία κρασιών από τοπικούς οινοπαραγωγούς θα προσφέρονται δωρεάν στους παρευρισκόμενους φίλους και χωριανούς.

Στην συνέχεια, την προ-παραμονή της Πρωτοχρονιάς επαναλαμβάνεται το παιδικό πάρτι που ξεκίνησε και γίνεται τα 2 τελευταία χρόνια προς χάρη όλων των παιδιών από το χωριό μας. Την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014 στις 12 το μεσημέρι στον χώρο του Παιδικού Σταθμού Λεύκης, ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδάκια ενώ φίλοι του συλλόγου μας θα μεριμνήσουν για μια αμέριμνη και διασκεδαστική γιορτή στους μικρούς μας φίλους.

Τέλος, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 από τις 8μμ, ομάδα από φίλους του ΠΑΣ Λεύκης, στην οποία όλοι όσοι το επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν, θα τραγουδήσει τα παραδοσιακά κάλαντα σε όλα το δρομάκια και σπίτια της Λεύκης ντυμένοι με τον παραδοσιακό τρόπο μεταμφίεσης.

Να σημειωθεί ότι καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων θα διατίθεται το ημερολόγιο του ΠΑΣ Λεύκης για το 2015 (κάνε κλικ εδώ) και να υπογραμμιστεί η συνδρομή τόσο του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Λεύκης όσο και του Δήμου Καστοριάς στην υλοποίηση των εκδηλώσεων αυτών.

Χαρούμενα Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά να έχουμε, με υγεία, ειρήνη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο!!!

mar1 669mart 2 022PC291306PC291333

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria