ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Αρχική » Διάφορα » ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΓΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Σε συνέχεια της προεργασίας  που πραγματοποιήθηκε μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Δ.Σ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, καθώς και των σχετικών διαβουλεύσεων με τα Πρωτοβάθμια όργανα, πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από συναντήσεις στα Υπουργεία με τη βοήθεια των Βουλευτών και Υφυπουργών της Δυτικής Μακεδονίας κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο και κ. Πάρι

Κουκουλόπουλο , ενώ η κ. Μαρία Αντωνίου ήταν παρούσα σε όλες τις συναντήσεις.

 Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και του Συνδέσμου Γουνοποιιών Σιάτιστας κ. Κοσμίδης Δημήτριος, το μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς κ. Γκιάτας Φαίδων, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών κ. Λαγγιώτης Θωμάς και οι Επιστημονικοί Συνεργάτες κ. Βανίδης Χαρίλαος, Ρίζος Νίκολαος, κ. Παναγιώτου Νικόλαος , είχαν σειρά συναντήσεων  με τη Γενική Γραμματέα Εσόδων κ Σαββαίδου όπου συζητήθηκαν τα επείγοντα τελωνειακά θέματα του κλάδου ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με την ενεργητική τελειοποίηση και αφορούν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων καθώς και άλλα θέματα τελωνειακών και φορολογικών διαδικασιών.  
Ακολούθησε συνάντηση με τον Υφυπουργό κ. Μαυραγάνη,  στον οποίο αντίστοιχα υποβλήθηκαν οι σχετικές προτάσεις με ιδιαίτερη έμφαση αυτές που αφορούν θέματα οικονομικά και φορολογικά. Με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, οι φορείς της γούνας ζήτησαν συγκεκριμένες ενέργειες για την ενίσχυση του κλάδου που θα αφορούν το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.  
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με το αρμόδιο στέλεχος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του ΣΥΡΙΖΑ κ Μυτιλινάκη, στον οποίο και κατατέθηκαν οι προτάσεις και αναγκαιότητες του κλάδου. Οι φορείς της γούνας ενωμένοι σε όλες αυτές τις συναντήσεις κατέθεσαν συγκεκριμένα αιτήματα των οποίων η αντιμετώπιση πρέπει να είναι άμεση. 
Για το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια