Αντάλλαξε Ευχές σε Γηροκομείο και ΚΑΠΗ ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος - OlaDeka

Αντάλλαξε Ευχές σε Γηροκομείο και ΚΑΠΗ ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος

Αντάλλαξε Ευχές σε Γηροκομείο και ΚΑΠΗ  ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος
Ευχές για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος αντάλλαξε με ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ του Δήμου Καστοριάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήριος Αδαμόπουλος, κατά τη διάρκεια της σημερινής του επίσκεψης, ο οποίος συνοδευόταν από τη Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου Αμαλία Κούσκουρα και τον Περιφερειακό

Σύμβουλο Παναγιώτη Κώττα.

Τον Αντιπεριφερειάρχη υποδέχτηκε και καλωσόρισε η αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου κα. Ματούλα Αντωνίου και το προσωπικό του, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει για θέματα που τους απασχολούν.

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το Γηροκομείο Καστοριάς και είδε από κοντά τους  δώδεκα ηλικιωμένους που βρίσκονται στο ίδρυμα  και τους ευχήθηκε το 2015 να τους χαρίζει υγεία και δύναμη. Παράλληλα συνομίλησε με την υπεύθυνη διαχειρίστρια του χώρου κα Παράσχου Βασιλική για τα προβλήματά τους και εξέφρασε την πρόθεση της Περιφέρειας για στήριξη  του πολύτιμου έργου που παρέχουν στους συμπολίτες μας. 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria