ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Αρχική » Διάφορα » ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΟΥΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΝΕΜΠΟΡΙΟ: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ.

Επειδή από κάποιους/ες επιιχειρούνται παραναγνώσεις και διαστρεβλώσεις, ξεκαθαρίζουμε ότι οι θέσεις μας αναφέρονται στην Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Δυτ. Μακεδονίας σε βάθος χρόνου, πάντα στο πλαίσιο του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από συνεννόηση και διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες και τους ντόπιους φορείς.

Καμιά θέση εργασίας στον κλάδο της γουνοποιίας δεν απειλείται , κανένας εργαζόμενος δεν πρόκειται να χάσει τη δουλειά του.

Είναι προφανές πως πρώτα θα δημιουργηθούν στην περιοχή, και πάντα σε άμεση συνεργασία με τις δυνάμεις εργασίας του τόπου, όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις για τη μετάβαση στο καινούριο, βιώσιμο, αειφορικό και βιοηθικό οικονομικό μοντέλο, στο πλαίσιο της Παραγωγικής Ανασυγκρότησης όλης της χώρας που έχει ήδη εξαγγελθεί ως κεντρικός άξονας της κυβερνητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η σταδιακή και σε βάθος χρόνου απεξάρτηση από το γουνεμπόριο –απεξάρτηση που επιβάλλεται από την ήδη διαμορφούμενη διεθνή πραγματικότητα στον κλάδο, πέρα από το ότι αποτελεί πάγιο αίτημα του παγκόσμιου, προοδευτικού και αριστερού οικολογικού κινήματος– και η προσαρμοσμένη στις ιδιαιτερότητες της Δυτ. Μακεδονίας ανάπτυξη άλλων παραμελημένων τομέων της οικονομίας στην περιοχή, όχι μόνο δεν απειλεί τις θέσεις εργασίας αλλά θα εξασφαλίσει την οριστική εξάλειψη της κοινωνικής πληγής της ανεργίας που μαστίζει το νόμο σε ποσοστό άνω του 50%, παρά την ένταση απασχόλησης στον παραδοσιακό κλάδο της γούνας.

Όποιος/α σπεκουλάρει πάνω στις θέσεις μας για τον κλάδο της γούνας, ας αναλογιστεί τα πραγματικά προβλήματα του τόπου και ας διαβάσει τουλάχιστον την ανακοίνωσή μας χωρίς κομματικές είτε στενά συντεχνιακές παρωπίδες.

ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ/ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ- ΧΩΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια