ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ , ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ, ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ - OlaDeka

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ , ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ, ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Α.Σ.ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ 74-63
Εξαιρετική εμφάνιση και πολύ καλό μπάσκετ σε ένα χορταστικό παιχνίδι προσέφερε η Γυναικεία ομάδα του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ σε όσους παρευρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ το Σάββατο νικώντας την αξιόμαχη ομάδα του

Βελβεντού με 74-63.

Τα κορίτσια του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κάνοντας το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι είχαν από την αρχή το προβάδισμα και παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Βελβεντού κατάφερνε να βρίσκει λύσεις και να διατηρείται κοντά σ το σκορ, το μεγάλο πάθος στην άμυνα και οι σωστές επιθετικές επιλογές έδωσαν τελικά εύκολα  την νίκη στην ομάδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
Τα δεκάλεπτα: 18-13, 34-31,52-46,74-63
Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ(Μάρας): Τομοπούλου, Παπαϊωάννου 21, Κανιτάκη 11, Αλβανού, Καλόγηρου 17, Τοπαλίδου, Πουργουντζίδου 6(2), Νάντσου 6, Κουτσιανούδη 13, Κοσμανίδου.

Α.Σ.ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ(Παρδαλιός): Καραδήμα 19(1), Μαγκουρέτσιου Β., Χριστοδούλου 2, Μαγκουρέτσιου Μ. 2, Ευαγγέλου 17, Μύρου 3, Κούσα, Παρασκευά, Τσιλίκα 10(3), Δβηκέλη 10, Σαμαρά. 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ
Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Π.Σ.ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 54-41
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο και έκρινε την Πρώτη θέση του Γ’ ομίλου της Πρώτης Φάσης του Πρωταθλήματος Παίδων ο Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κατέκτησε τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Πτολεμαΐδας με 54 – 41. 
Οι Παίδες του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ απέδωσαν πολύ καλό μπάσκετ ιδιαίτερα στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο με τη διαφορά να φτάνει και στους 21 πόντους 8 λεπτά πριν από λήξη του παιχνιδιού. Από την ομάδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και δεν υστέρησε κανείς.
Τα δεκάλεπτα: 17-07, 31-20, 46-27, 54-41.
ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Μια πολύ όμορφη μπασκετική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να βιώσουν οι μικροί αθλητές του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ καθώς το Σάββατο το πρωί φιλοξενήθηκαν από την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. και έδωσαν μια σειρά από φιλικούς αγώνες με τις Ακαδημίες  της ομάδας της Θεσσαλονίκης τόσο στο PAOK SPORTS ARENA αλλά και στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Κολεγίου.
Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ προσφέροντας όμορφο θέαμα μέσα σε μια πολύ ζεστή αθλητική ατμόσφαιρα.
Ευχαριστούμε τον Π.Α.Ο.Κ. για την φιλοξενία του και θα χαρούμε σύντομα να ανταποδώσουμε στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ αυτή τη φορά.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria