ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙ ΓΟΥΝΟΠΟΙΙΑΣ

Αρχική » Διάφορα » ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙ ΓΟΥΝΟΠΟΙΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙ ΓΟΥΝΟΠΟΙΙΑΣ

Άκουγα μέσα στην χρονιά πολύ προσεκτικά τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα κυρίως στην ΔΕΘ και πραγματικά πίστευα ότι ναι ίσως να είναι μια σανίδα σωτηρίας για την χώρα. Οχι ότι θα γίνονταν τα πράγματα καλύτερα αλλά για το ότι υπάρχει η περίπτωση κάποιος να
αντισταθεί επιτέλους σε όλα αυτά που γίνονται και εξουθενώνουν όλους τους Έλληνες!

Αφού κάποια στιγμή αναρωτήθηκα ,λες να τα κάνει όλα αυτά άμα εκλεχθεί? Και μετά από χρόνια ως ψηφοφόρος ενός εκ των 2 μεγάλων (αν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να θεωρηθεί ακόμα μεγάλο) κομμάτων είπα ναι θα ψηφίσω αριστερά! Για την αλλαγή και με την ελπίδα ότι ίσως αλλάξει κάτι! Αλλά έλεγα δεν μπορεί θα υπάρχει και ένα ψεγάδι σε όλη την ιστορία! Το πρώτο ερωτηματικό εμφανίστηκε όταν έμαθα ότι ο κ.Τσίπρας δείπνησε με την κ. Αγγελοπούλου και την κ.Λάτση το οποίο δεν θα σχολιάσω! Και το δεύτερο και καταλυτικό στο να πω ότι οχι θα συνεχίζω να ψηφίζω αυτούς που κατέστρεψαν οικονομικά εμένα , την πόλη μου ( απο την άποψη ότι υπάρχει μεγάλη ανεργία και πολλά μαγαζιά έκλεισαν) την χώρα μου και όλους τους Έλληνες γιατί τουλάχιστον δεν ρισκάρουν στο να εξαφανίσουν την γουνοποιία απο την χώρα μας και κυρίως απο την Καστοριά μας, που πέρσι προσέφερε κέρδη εκατοντάδων εκατομμυρίων στην χώρα μας και που είναι μια από τις καλύτερες παραγωγές παγκοσμίως!

“Διαμαντόπουλε κάνε κάτι. Πες κάτι πάνω στο θέμα. Σχεδιάζουν την καταστροφή της πόλης σου δεν θα ήταν κακό να αντιδράσεις!” 

Και λέει ο κ. Τσίπρας ότι θα μειώσει την ανεργία. Πώς? Ρίχνοντας στον βούρκο έναν τεράστιο κλάδο που απασχολεί χιλιάδες άτομα? Καταστρέφοντας ολοκληρωτικά μια πόλη? Γιατί χωρίς να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας αν πάψει να υφίσταται η βιομηχανία της γούνας στην Καστοριά, είμαστε (ως Καστοριανοί κυρίως) τελειωμένοι. Και όταν αναφέρομαι σε άνεργους δεν εννοώ τους μεγαλοφαρμαδόρους και τους μεγαλογουνέμπορες αλλά όλα αυτά τα άτομα που παλεύουν καθημερινά να βγάλουν το ψωμί τους σταματόνωντας και ξεσταματόνωντας όλη μέρα, όλους αυτόυς που ασχολούνται με την βαφή , όλους αυτούς που ασχολούνται με την καθαριότητα των γουναρικών, δηλαδή όλους αυτούς που κρατάνε τόσα χρόνια με επιτυχία την βιομηχανία και βγάζουν τα λεφτά τους τίμια για τις οικογένειες τους! Και τί ενοεί λέγοντας αειφόρως ανάπτυξη? Να γίνουμε όλοι αγρότες (χωρίς καμία εμπάθεια προς αυτούς) ? Δεν θα μας φτάνουν τα εδάφη και να το θέλαμε!
 Επίσης αναφέρεται στην βαναυσότητα της διαδικασίας παραγωγής γούνας! Την βαναυσότητα που δέχονται τα γουρούνια οι αγελάδες και άλλα ήδη ζώων για να καταλήξουν στο πιάτο του δεν τα υπολογίζει? Και θα μου πει ότι αυτά είναι αγαθά που χρειάζονται για την επιβίωση μας! Αλλά να μάθει ο κ. Τσίπρας ότι η γούνα δεν είναι αγαθό πολυτελείας για όλους, γιατί υπάρχουν χώρες (Ρωσία , Ουκρανία ,Νορβηγία κ.α.) που οι γούνες είναι απαραίτητες για τους ανθρώπους καθώς ζούν για πολύ καιρό σε δυσμενής καιρικές συνθήκες! Διαμαντόπουλε κάνε κάτι. Πες κάτι πάνω στο θέμα. Σχεδιάζουν την καταστροφή της πόλης σου δεν θα ήταν κακό να αντιδράσεις! Εν πάσει περίπτωσή δεν θα ήθελα να μακρηγορήσω άλλο διότι ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Διαμαντόπουλος πρόκειται να διαβάσουν αυτό το σχόλιο. Απλά ένοιωθα τόση πικρία που πραγματικά ήθελα να την μοιραστώ με όλους εσάς! Διότι αν συμβεί αυτό το πράγμα , δυστυχώς καταστραφήκαμεν!!
Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια