Καστοριά: Δύο αποδεσμεύσεις, μια επιστροφή - OlaDeka

Καστοριά: Δύο αποδεσμεύσεις, μια επιστροφή

Καστοριά: Δύο αποδεσμεύσεις, μια επιστροφή

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην Καστοριά μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ορφέα Ελευθερούπολης, καθώς δύο παίκτες είδαν την πόρτα της εξόδου.

Ο πρόεδρος των «γουναράδων», Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και τα έβαλε με τους παίκτες, ενώ στήριξε τον προπονητή, Ηλία Βάλη. Το… μάρμαρο για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα πλήρωσαν οι Σουμέλας και Καραθάνας, που δε λογίζονταν στα πλάνα του τεχνικού.

Στον αντίποδα, στην Καστοριά επιστρέφει ο Γιώργος Σαπανίδης, καθώς τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση για να γυρίσει στην ομάδα και ο 25χρονος μέσος θα δώσει λύσεις στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΓΣ Καστοριάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Ανδρέα Σουμέλα και Αλέξανδρο Καραθάνα. Η διοίκηση του συλλόγου αναγνωρίζει τη προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχαριστεί θερμά για τις υπηρεσίες που προσέφεραν.

Καθόλη τη διάρκεια της θητείας τους αποτέλεσαν πρότυπο επαγγελματία ποδοσφαιριστή τόσο με την αγωνιστική παρουσία τους όσο και με τη συμπεριφορά τους. Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καστοριάς εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχιση της καριέρας τους σε υψηλότερα επίπεδα».onsports

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria