ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κλοπή Ασυρματικού Εξοπλισμού

Αρχική » Διάφορα » ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κλοπή Ασυρματικού Εξοπλισμού

Νέα κρούσματα κλοπών σημειώθηκαν στην περιοχή της Ψαλλίδας με στόχο και πάλι μηχανήματα ασυρματικού εξοπλισμού. Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Δεκ 2014, ημέρα Κυριακή, και ώρα 9:30π.μ τα μέλη του ΔΣ της Ραδιολέσχης Καστοριάς SV2-BXZ και SV2-QGK διαπίστωσαν την κλοπή των επαναληπτών D-STAR και RU85 με τα παρελκόμενά τους από το σημείο το οποίο ήταν εγκατεστημένα, στην περιοχή της Ψαλίδας. 

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι εκλάπησαν πομποδέκτες και τροφοδοτικά του Εθελοντικού Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς (ΕΤΑΚ), και της Πυροσβεστικής, που βρισκόταν στο ίδιο σημείο. Η Ραδιολέσχη Καστοριάς, μετά την διαπίστωση του προαναφερθέντος συμβάντος προέβη άμεσα στις απαραίτητες και νόμιμες κατά περίπτωση ενέργειες για την νομική δίωξη των υπευθύνων. Δυστυχώς για εμάς, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται τέτοια περιστατικά στην περιοχή μας, καθώς πρόσφατα είχαμε και την κλοπή του διπλέκτη του αναλογικού επαναλήπτη R2b και δεν θέλουμε να θεωρήσουμε αυτά τα περιστατικά, στοχευμένη κίνηση προς τη Ραδιολέσχη. 
Δεν θα μείνουμε, όμως, αδρανείς και δεν θα επιτρέψουμε σε ορισμένους, να μας αναγκάσουν να «κατεβάσουμε ρολά» Τέλος, κάνουμε έκκληση σε όλους εσάς, εάν γνωρίζετε ή έχει πέσει στην αντίληψή σας οτιδήποτε που αφορά στο συμβάν, να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Ασφαλείας της Α.Δ Καστοριάς ή την Ραδιολέσχη Καστοριάς στα παρακάτω τηλ.: sv2esv 6937485635 Βασίλης Μυρκόπουλος Sv2nfk 6976774275 Λευτέρης Τσοτουρίδης Sv2bxz 6932220739 Φώτης Πρασσάς Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ας είναι η τελευταία φορά που τέτοια συμβάντα προβληματίζουν και αποθαρρύνουν την εθελοντική προσπάθεια

Για την Ραδιολέσχη Ο Πρόεδρος, Βασίλης Μυρκόπουλος

Για το ΕΤΑΚ Ο Πρόεδρος, Μπάμπης Σαββίδης

Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια