“ΗΡΑΚΛΗΣ” ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ: Ορισμένοι διαιτητές είναι ακατάλληλοι και επικίνδυνοι - OlaDeka

“ΗΡΑΚΛΗΣ” ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ: Ορισμένοι διαιτητές είναι ακατάλληλοι και επικίνδυνοι

“ΗΡΑΚΛΗΣ” ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ: Ορισμένοι διαιτητές είναι ακατάλληλοι και επικίνδυνοι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ. Σ. Α.Γ.Σ. “ΗΡΑΚΛΗ” ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

Σαν διοίκηση έχουμε αναλάβει το λειτούργημα της διατήρησης ενός ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματίου. Αφιερώνουμε χρόνο, χρήμα και την ψυχή μας για την άθληση των νέων του νομού μας. Εμείς και ακόμα 23 ερασιτεχνικοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι.
Σήμερα η ομάδα μας κέρδισε και αντί να είμαστε χαρούμενοι ασχολούμαστε με τις αποφάσεις του άρχοντα του αγώνα, για πολλοστή φόρα φέτος!!

Φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε την αποχώρηση μας σαν διοίκηση γιατί κουραστήκαμε να γελοιοποιούμαστε στα μάτια του κόσμου, των παικτών μας και των οικογενειών μας. Και όλα αυτά εξαιτίας κάποιων ακατάλληλων κ επικίνδυνων διαιτητών.

Η ένωση διαιτητών Καστοριάς ξέρει πολύ καλά ποιοι είναι οι ακατάλληλοι, καθώς συνέχεια τα παράπονα όλων των ομάδων γίνονται για συγκεκριμένα άτομα. Παρακαλούμε πολύ τους υπεύθυνους να κάνουν κάτι για αυτή την κατάσταση, γιατί ορισμένοι είναι πλέον επικίνδυνοι για τους ποδοσφαιριστές, τις διοικήσεις, τον κόσμο, για τους ίδιους τους εαυτούς τους και εν κατακλείδι για το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Κουραστήκαμε επίσης να βλέπουμε παρατηρητές διαιτησίας να βαθμολογούν με άριστα διαιτητές που το 50-50 δεν το εφάρμοσαν ποτέ. Όσο οι ομάδες τιμωρούνται και οι διαιτητές δεν έχουν κυρώσεις τότε δεν θα διορθωθεί τίποτα. Προσβάλει την νοημοσύνη όλων των παραγόντων το γεγονός ότι τιμωρούνται μόνο οι παράγοντες για τις αντιδράσεις τους εξαιτίας λανθασμένων(;) αποφάσεων διαιτητών. Η ανέχεια και η υπομονή έχουν όρια.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria