ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ

Αρχική » Διάφορα » ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ
Καστοριανοί και Καστοριανές
Αγαπητοί μου Συνέλληνες,
Η κατάσταση στην πατρίδα μας και στην κοινωνία εξακολουθεί να παραμένει δύσκολη. 
Η εναλλακτική λύση που προτείνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ εγκυμονεί εθνικούς και

κοινωνικούς κινδύνους. Ζητούμε σαν Νέα Δημοκρατία νωπή λαϊκή εντολή για να συνεχίσουμε την προσπάθεια να ορθοποδήσουμε τη χώρα. Θεωρώ πως βρισκόμαστε σε σωστή κατεύθυνση.

Με τις βουλευτικές εκλογές  καλούμαστε όλοι να επιλέξουμε την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε. Πιστεύω ότι η ασφαλέστερη και πιο αξιόπιστη επιλογή μπορεί να προκύψει  μέσα από τιs  τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού της προγράμματος.
Φίλες και φίλοι
Τα τελευταία δυόμιση χρόνια ήταν δύσκολα σχεδόν για όλους μας. Προσωπικά μέσα από την ιατρική στην αρχή και την Διοίκηση του Νοσοκομείου στη συνέχεια ήμουν δίπλα σας. Κύριο  μέλημά μου ήταν και είναι η προσφορά στον συνάνθρωπο και στον τόπο. Με πολύ μόχθο, πολύωρη δουλειά, με οικονομικές θυσίες μακριά από την οικογενειακή θαλπωρή, ένιωθα πως ήμουν ο άνθρωπόs  σας στη διοίκηση της πολιτείας. 
Μου  δόθηκε η δυνατότητα να βοηθήσω όποιον συμπολίτη μου το ζήτησε, ανιδιοτελώς και  χωρίς διακρίσεις. Βοήθησα όποιον μου το ζήτησε με όλη μου την ψυχή, με μόνη ανταμοιβή την τεράστια ηθική ικανοποίηση και την  έκφραση της εμπιστοσύνης και της ευγνωμοσύνης στο πρόσωπό μου. 
Τώρα, στόχος μου είναι η εκλογή μου στο βουλευτικό αξίωμα, που θα μου επιτρέψει να διαθέσω όλες  μου τις δυνάμεις στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του τόπου και των αναγκών του συμπολιτών μου. 
Εκλέγοντάς με βουλευτή της Καστοριάς, μου δίνετε τη δύναμη να είμαι ωφέλιμος στην πατρίδα μας, την Καστοριά και τον καθένα σας χωριστά.
Ας το κάνουμε μαζί!
Κινητήριος δύναμή μου η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου!
Κινητήριος δύναμή μου η διάθεση για προσφορά!
ΟΤΑΝ ΜΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕΣ ΗΜΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ
ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΣ
ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΖΗΣΗ ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ  
Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια