ΚΑΙ Ο ΣΕΓ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ: «Ζήτημα πολιτικής αιχμής είναι η στήριξη του κλάδου της Ελληνικής Γουνοποιίας» - OlaDeka

ΚΑΙ Ο ΣΕΓ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ: «Ζήτημα πολιτικής αιχμής είναι η στήριξη του κλάδου της Ελληνικής Γουνοποιίας»

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών επιθυμεί να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του για την τοποθέτηση της Ομάδας για τα Δικαιώματα και την Προστασία των Ζώων / Τμήμα Οικολογίας – Περιβάλλοντος – Χωρικού Σχεδιασμού ΣΥΡΙΖΑ. Οι απόψεις που εκφράζονται είναι προσβάλλουν τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας καθώς προτρέπονται εν είδη

διατάγματος να αφήσουν μια παραδοσιακή τέχνη, με την οποία οι ίδιοι διαφωνούν, και να ασχοληθούν με καλλιέργειες, οικοτουρισμό, που ένα ποσοστό των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας ήδη εξασκούν. 

Οι τοποθετήσεις αυτές καθώς προέρχονται από στελέχη και Τμήματα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία λόγω της ανευθυνότητας με την οποία εκφράζονται.  Αναφορές για εμπάργκο που δεν ισχύει, για την είσοδο της Κίνας στην αγορά της γούνας ως αρνητικό και επισφαλές γεγονός ενώ είναι, κάτι που κάθε δυναμικός κλάδος που μπορεί να εξάγει και να προωθήσει ποιοτικά προϊόντα εύχεται. Μιλούν για αειφόρο ανάπτυξη σε μια περιοχή με τεράστια περιβαλλοντική επιβάρυνση από την ΔΕΗ. Ποια είναι η θέση τους για αυτό?  
Ίσως να κλείσουν άμεσα τα εργοστάσια και να ασχοληθούν όλοι με αγροτικές καλλιέργειες? Το Τμήμα Οικολογίας – Περιβάλλοντος – Χωρικού Σχεδιασμού ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να έρθει σε επαφή με τον κλάδο και τα θεσμικά του όργανα προκειμένου να ακούσει και την άλλη πλευρά προχωρεί στην έκδοση ανακοίνωσης προβάλλοντας στοιχεία αμφισβητούμενα και μη έγκυρα. 
Ζήτημα πολικής αιχμής είναι η στήριξη μιας περιοχής που δοκιμάζεται από πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και των ανθρώπων που στηρίζουν τη χώρα μας και την τοπική οικονομία και σαφέστατα ο σεβασμός στο δικαίωμα της αντίθετης γνώμης και άποψης είτε του καταναλωτή είτε του εργαζόμενου στο τι θα φορέσει και το που θα εργασθεί. 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria