ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗ ΓΟΥΝΑ, ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ AIDS ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΖΩΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ- ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ?

Αρχική » Γούνα » ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗ ΓΟΥΝΑ, ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ AIDS ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΖΩΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ- ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ?

Και τώρα για να ρωτήσουμε εμείς. Όλοι αυτοί οι οικολόγοι, φιλόζωοι, ευαίσθητοι και ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων,  μετά τον τεράστιο και ασταμάτητο πόλεμο που ορκίστηκαν να κάνουν για τη γουνοποιία, θα κάνουν κάτι για μια άλλη βιομηχανία

υποκρισίας και τεράστιων κρυφών οικονομικών συμφερόντων που σκοτώνει ζωάκια και μασάει εκατομμύρια από στρατολογημένα με ακριβοπληρωμένο marketing θύματα που πιστεύουν ότι πληρώνουν για ηθικούς σκοπούς?Δείτε ΕΔΩ

Θα πείτε κάτι για την PETA?

Θα πείτε κάτι για τον πόλεμο των παγκόσμιων υποκριτών οικολόγων σε ανθρώπους που πάσχουν από καρκίνο aids άλλες ασθένειες?

Θα πείτε κάτι για αυτό?

 

Για αυτό,

Για αυτό,

 

Για αυτό,

Για αυτό,

Για αυτό,

http://www.nydailynews.com/news/national/peta-steals-va-family-dog-kills-dad-article-1.2010408

Για αυτό,

Για αυτό,

Για αυτό,

Και πολλά άλλα που αν θέλετε βγάζουμε στη φόρα. Εκτός κι αν τους θεωρείτε πρότυπο (γιατί κάπως σαν εσάς ξεκίνησαν και αυτοί και θέλετε να τους μοιάσετε όταν θα μεγαλώσετε..

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια