Σαμαράς: Υποψήφιος πρόεδρος και στις 3 ψηφοφορίες ο Στ. Δήμας - OlaDeka

Σαμαράς: Υποψήφιος πρόεδρος και στις 3 ψηφοφορίες ο Στ. Δήμας

Ο Σταύρος Δήμας θα είναι ο υποψήφιος της κυβέρνησης για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
Σαμαράς: Υποψήφιος πρόεδρος και στις 3 ψηφοφορίες ο Στ. Δήμας

Ο Σταύρος Δήμας θα είναι ο υποψήφιος της κυβέρνησης για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα έχουν καθαρίσει τα σύννεφα και η χώρα θα μπει στην επόμενη ημέρα μετά το μνημόνιο, είπε ο πρωθυπουργός. Στο μήνυμά του, ο κ. Σαμαράς εξήγησε την απόφαση να επισπεύσει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και την επιλογή του Σταύρου Δήμα.

Στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός τόνισε:

«Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας είχε μετατραπεί το τελευταίο διάστημα σε πρόσχημα εκβιασμού πρόωρων εκλογών. Κι έτσι, ενώ οικονομικά είχαμε σταθεροποιηθεί και είχαμε μπει επιτέλους στην ανάκαμψη, δημιουργήθηκαν και πάλι σύννεφα πολιτικής αστάθειας μέσα στην Ελλάδα και πολιτικής αβεβαιότητας για την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Όπως όφειλε να κάνει, η κυβέρνησή μας αποφάσισε να απομακρύνει αυτή την αβεβαιότητα και να αποκαταστήσει πλήρως την πολιτική σταθερότητα, επισπεύδοντας την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Εξάλλου, η χθεσινή απόφαση του Eurogroup να εγκρίνει την πιστωτική γραμμή της Ελλάδας και να δώσει τεχνική παράταση δύο μηνών για την ολοκλήρωση της νέας συμφωνίας, δείχνει ότι και στην Ευρώπη συνειδητοποιούν πλέον ότι η Ελλάδα θα περάσει στην επόμενη μέρα. Κι αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό για τη χώρα…

Έτσι, με την εκλογή Προέδρου από την Ελληνική Βουλή ως το τέλος του μήνα, θα έχουν καθαρίσει τα σύννεφα πια και η χώρα μας θα είναι έτοιμη να μπει και επισήμως στη μετά το Μνημόνιο εποχή.

Επιλέξαμε λοιπόν, μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης την καλύτερη υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας: Τον Σταύρο Δήμα, πρώην υπουργό και βουλευτή, Επίτροπο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου τιμήθηκε με ιδιαίτερες διακρίσεις, ειδικά στον ευαίσθητο τομέα της Προστασίας του Περιβάλλοντος, άνθρωπο που τον εκτιμά η Ελληνική κοινωνία, αλλά και τον σέβεται η διεθνής κοινότητα και που προφανώς, θα είναι υποψήφιος και στις τρεις προεδρικές ψηφοφορίες, αν χρειαστούν.

Ο Σταύρος Δήμας είναι κατά κοινή ομολογία πρόσωπο που ενώνει, αλλά και εμπνέει. Ενώνει πολίτες πέρα από κομματικές προτιμήσεις και εμπνέει σοβαρότητα, εμπιστοσύνη και σεβασμό.

Με την εκλογή του νέου Προέδρου, η Ελλάδα – απόλυτα σταθερή και οικονομικά και πολιτικά πλέον – θα είναι από κάθε άποψη έτοιμη να προχωρήσει στην επόμενη μέρα. Της ηρεμίας, της σταθερότητας και της Ανάπτυξης».thetoc

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria