Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Ν. Νικολόπουλου:Στο χέρι μας είναι το 2015 να γίνει μια καλύτερη χρονιά! - OlaDeka

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Ν. Νικολόπουλου:Στο χέρι μας είναι το 2015 να γίνει μια καλύτερη χρονιά!

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Ν. Νικολόπουλου:Στο χέρι μας είναι το 2015 να γίνει μια καλύτερη χρονιά!
Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι η απαρχή μιας νέας δημιουργικής πορείας για την πατρίδα μας. Τις ώρες αυτές, ας αφήσουμε κατά μέρος, όλα όσα μας πληγώνουν, όσα μας ταλαιπωρούν και όσα μας πικραίνουν. Στο τέλος μιας χρονιάς με μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα για όλους μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χρωστάμε στον εαυτό μας

μια ανάσα χαράς και αισιοδοξίας.

Η νέα χρονιά ανοίγεται σήμερα μπροστά μας άγνωστη, απρόβλεπτη, αινιγματική. 
Οι περιστάσεις απαιτούν να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, και με συλλογικότητα, αλληλεγγύη κι αισιοδοξία να δημιουργήσουμε κοινωνικές συνθήκες άξιες της ιστορικής πορείας του τόπου μας.
Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, μαζί θα αναζητήσουμε την ελπίδα, ως αντίδοτο στην κρίση. Θα επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας, για να προχωρήσουμε μπροστά. Θα ξαναβρούμε τη χαμένη αυτοπεποίθησή μας και θα αντιστρέψουμε καθετί αρνητικό, όχι μόνον για εμάς τους ίδιους, αλλά και για τον διπλανό μας.
 Με το βλέμμα στραμμένο σε ένα καλύτερο αύριο, όλοι μαζί, μια γροθιά, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Όλοι για όλους, όλοι προς όλους,
Η πατρίδα χρειάζεται ένα νέο οικονομικό και κοινωνικό πρόγραμμα. 
Ένα πρόγραμμα που θα συνδυάσει την αλλαγή στο οικονομικό μείγμα (και στις σχέσεις με τους εταίρους και τους δανειστές) με την ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας και την ανάκτηση των αξιών και των αρχών που κυριαρχούν διαχρονικά στην ελληνική κοινωνία.
Κανένας δεν υποστηρίζει ότι αυτό είναι μία εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, όσο βέβαιο είναι πως η Ελλάδα είναι δεμένη με την μοίρα της Ευρώπης, άλλο τόσο βέβαιο είναι πως ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι το «πειραματόζωο» της Ευρώπης! 
Και όσο σίγουρο είναι πως η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας επιθυμεί να συνεχίσει να είναι μέρος της Ευρώπης, άλλο τόσο σίγουρο είναι πως οι Έλληνες επιθυμούν να συνεχίσουν να έχουν την δική τους πατρίδα, την δική τους θρησκεία και την ελευθερία να ορίζουν την μοίρα τους!
Κυρίαρχο χρέος να ξαναπάρουμε την χώρα μας στα χέρια μας και να την καταστήσουμε ισότιμο συνομιλητή στην Ευρώπη.
Αλλάζουμε χρόνο, γυρίζουμε σελίδα, με υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, αισιοδοξία
Το μέλλον μας είναι κυριολεκτικά στο χέρι μας. Εμείς θα επιλέξουμε πως και με ποιους θα πορευτούμε.
Χρόνια πολλά.
Καλή χρονιά. 

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Ν. Νικολόπουλου:Στο χέρι μας είναι το 2015 να γίνει μια καλύτερη χρονιά!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria