ΚΑΣΤΟΡΙΑ:Παρουσίαση των θέσεων του ΚΣ της ΚΝΕ για το 11ο Συνέδριο

Αρχική » Διάφορα » ΚΑΣΤΟΡΙΑ:Παρουσίαση των θέσεων του ΚΣ της ΚΝΕ για το 11ο Συνέδριο

11ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΝΕ
Στις 18 Δεκέμβρη ξεκινά το 11ο Συνέδριο της ΚΝΕ!
Βαδίζουμε με αισιοδοξία, με τη δύναμη που μας δίνει η γνώση και η συνειδητή πεποίθηση ότι το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός!
Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου! Το σύστημα στο οποίο ζούμε μόνο φτώχεια, πολέμους και κρίση μπορεί να γεννήσει. Δεν έχεις να περιμένεις τίποτα.
Μην ψάχνεις για επίδοξους σωτήρες. Τη στιγμή που

εσύ και η οικογένειά σου τα βγάζετε δύσκολα πέρα, που ζεις μια ζωή με στερήσεις για να κερδίζουν λίγοι πλούσιοι σε βάρος σου, προσπαθούν να σε βάλουν να διαλέξεις πλευρά σε μια κοκορομαχία που δε σε αφορά.

Η λύση δε βρίσκεται στο συμβιβασμό, στην υποταγή και την προσμονή της κυβερνητικής εναλλαγής.
Η λύση βρίσκεται στην πάλη για ένα σύστημα που στο επίκεντρό του βάζει την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών, τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό, στην ισχυροποίηση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στη μάχη για τη ζωή που μας αξίζει!
Η ΚΝΕ είναι η νεολαία του ΚΚΕ, του μόνου επαναστατικού κόμματος, που στα 96 χρόνια ιστορίας του ποτέ δε λύγισε, πάντα ήταν και είναι μπροστάρης στους αγώνες του λαού παλεύοντας για τα δίκαια ιδανικά του. Είναι το μόνο κόμμα που δε στοχεύει σε μια καλύτερη διαχείριση, αλλά στην οριστική ανατροπή του συστήματος της εκμετάλλευσης.
Κλείσε τα αυτιά σου στην αντικομμουνιστική υστερία που περνάει μέσα από τα σχολικά βιβλία, τα προγράμματα σπουδών, από τα διάφορα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.
Γνώρισε από πρώτο χέρι τι λέει η ΚΝΕ

Πάρε μέρος στην εκδήλωση-παρουσίαση των θέσεων του 11ου Συνεδρίου!

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια