«11η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Σότσι της Ρωσίας» Ευχαριστήριο του 3ου δημοτικού σχολείου - OlaDeka

«11η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Σότσι της Ρωσίας» Ευχαριστήριο του 3ου δημοτικού σχολείου

 «11η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Σότσι της Ρωσίας» Ευχαριστήριο του 3ου δημοτικού σχολείου

Ο Διευθυντής, οι Εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς, αισθάνονται αδήριτη την ανάγκη να ευχαριστήσουν το Δήμο Καστοριάς και συγκεκριμένα το Δήμαρχο κ.Αγγελή Ανέστη ,τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Στυλιάδη Δημήτριο, τον Πρόεδρο της οικονομικής επιτροπής κ, Στεργιόπουλο Βαγγέλη και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης ), για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς και διαμονής , των μαθητών , εκπαιδευτικών και γονέων, (3 μαθητές , 3 γονείς και 2 εκπαιδευτικοί) προκειμένου να συμμετάσχουν στην 11η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με θέμα το «Διάστημα», στο Σότσι της Ρωσίας. Το σχολείο μας συμμετείχε με μία ομάδα, τη LunaBots , στην κατηγορία OPEN, ως μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας .

Η τεράστια επιτυχία της ομάδας του σχολείου μας αποκτά μεγαλύτερη αξία, αν αναλογιστούμε ότι είμαστε το μοναδικό Δημόσιο Δημοτικό Σχολείο της Ελλάδας που συμμετείχε στην Ολυμπιάδα στην κατηγορία OPEN. Πιστεύουμε ότι παρόμοιες καινοτόμες δράσεις δεν αναδεικνύουν μόνο το σχολείο μας αλλά προβάλλουν όλη την εκπαίδευση, το δήμο και κατ’ επέκταση όλη την κοινωνία της Καστοριάς. στα πέρατα του κόσμου.

Κλείνοντας ευχαριστούμε και την προηγούμενη Δημοτική αρχή( τον πρώην Δήμαρχο κ. Χατζησυμεωνίδη Μανόλη ) για την οικονομική αρωγή ως προς τη συμμετοχή μας στον 5ο και 6ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Ρομποτικής (2012-2013 και 2013-2014), στη Θεσσαλονίκη και Αθήνα , για την επίτευξη του στόχου μας, ο οποίος ήταν η συμμετοχή μας σε μία Ολυμπιάδα.

Για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Δουλγέρης Η. Ιωάννης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria