Mouzenidis Group: Μεγαλώνει... - OlaDeka

Mouzenidis Group: Μεγαλώνει…

Mouzenidis Group: Μεγαλώνει...

Ο τουριστικός οργανισμός Mouzenidis Group, επ’ ευκαιρίας της Philoxenia 2014, παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στο συνεδριακό κέντρο Νικόλαος Γερμανός τις δραστηρίοτητες του Ομίλου

Όλοι οι παρευρισκόμενοι έλαβαν όλες τις σχετικές πληροφορίες με πλούσια φωτογραφική παρουσίαση για κάθε εταιρεία και τμήμα του ομίλου. Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Λιάσκος Αναστάσιος, ο οποίος εξήρε το έργο της εταιρείας για τον εισερχόμενο τουρισμό στην χώρα μας, και αναφέρθηκε τόσο στις καινοτομίες της εταιρείας, όσο και στον επαγγελματισμό όλου του προσωπικού της. Παρόντες επίσης ήταν ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης κ. Θωμόπουλος Αριστοτέλης, ο πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνης κ. Τσακαλάκης Εμμανουήλ, δημοσιογράφοι, τουριστικοί πράκτορες, αεροπορικές εταιρείες και παράγοντες του τουρισμού.

Στην παρουσίαση , έγινε ενημέρωση για τον αριθμό των τουριστών που διακίνησε η εταιρείας για το 2014 και ο οποίος προβλέπεται να ξεπεράσει τους 400.000 και επιπρόσθετα έγινε αναφορά της επέκτασης της εταιρείας και σε άλλες αγορές.
Επίσης έγινε εκτενής αναφορά στην επιτυχία της νεοσύστατης εταιρείας του Ομίλου Ellinair, ανακοινώνοντας την επέκταση του δικτύου της, αλλά και την πρόβλεψη ενοικίασης με μακροχρόνια μίσθωση δύο νέων αεροσκαφών τύπου Boeing 737-300 για την εξυπηρέτηση της καλοκαιρινής κίνησης.

Ακολούθησε η αναφορά και η περιεκτική παρουσίαση για τα τμήματα και τις εταιρείες του ομίλου όπως: AVIA, CSR Cargo & parking, Grekodom, Solun, Wedding Melody, Ellion Club, Perseas security, Alfa mega, Ellin Camp, ιστότοπος Grekomania, ιστότοπος Greek Furs, Bomo, Grekomed, Greek Assist, Intour & Outgoing.

Ακολούθησε δεξίωση υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής.


Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο Omorfa Taxidia

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria