ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΤΟ ΚΕΛΕΤΡΟΝ - OlaDeka

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΤΟ ΚΕΛΕΤΡΟΝ

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΝΝΙΣ ΤΟ ΚΕΛΕΤΡΟΝ
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος τέννις της Β εθνικής κατηγορίας που διεξήχθει στα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης.
Μοναδική συμμετοχή και δικαίωμα συμμετοχής απο ομίλους της Δυτ. Μακεδονίας αυτή του ομίλου αντισφαίρισης Καστοριάς ΚΕΛΕΤΡΟΝ,
Η αγωνιστική ομάδα των ανδρών του

καστοριανού σωματείου κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στον δ όμιλο όπου κληρώθηκε, και με συνολικά 5-1 νίκες θα αγωνιστεί σε δύο εβδομάδες πάλι στα Κουφάλια στα μπαράζ ανόδου στην ελίτ του ελληνικού τέννις ,με αντιπάλους τους Ο.Α.ΤΟΥΜΠΑΣ, Ο.Α.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ και Σ.Α.ΣΕΡΡΩΝ.

Την πολυπόθητη άνοδο θα κερδίσουν οι δύο πρώτες ομάδες σε τουρνουά όπου όλοι θα παίξουν με όλους
Απο την κατηγορία έπεσαν στη Γ εθνική ο ΙΦΙΤΟΣ , ΛΕΙΒΑΔΕΙΑ ,ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ και ως χειρότερος τρίτος ο Ο.Α.ΞΑΝΘΗΣ
Την πρώτη μέρα οι αθλητές μας αντιμετώπισαν τον Ο.Α.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ του οποίου επεκράτησαν με 2-1 νίκες .Προηγήθηκε το Κέλετρον με τον Τσιρανίδη με 6-3 6-2 και ισοφάρισε η Αλεξανδρούπολη με την ήττα του Καράτζιου 7-5 3-6 3-6 μετά από συγκλονιστικό αγώνα όπου ο καστοριανός αθλητής τραυματίστηκε στις αρχές του τρίτου σετ ,στο καθοριστικό αγώνα του διπλού υπήρξε αρμονική συνεργασία της εμπειρίας του προπονητή Τοκατλίδη και του νεανικού ενθουσιασμού του ταλαντούχου Τσιρανίδη και η καστοριανή ομάδα νίκησε τη συνάντηση με 7-5 6-1.
Τη δεύτερη μέρα αντίπαλοι ήταν οι αθλητές του Βικέλα Βέροιας ,ομάδα που πέρσι νίκησε την ομάδα μας με 3-0 νίκες.
Σήμερα οι πιο πάνω αθλητές μας χωρίς τον τραυματία Καράτζιο αλλά με την προσθήκη του Μαμάση το Κελετρον επεβλήθη με 3-0 και κατέκτησε πανηγυρικά την πρώτη θέση του γκρουπ.
Ο coach στα παιχνίδια και τεχνικός σύμβουλος της ομάδας ΤΟΚΑΤΛΙΔΗΣ ΧΡ δηλώνει πως αν δεν υπάρξουν συγλονιστικές αλλαγές στις συνθέσεις των ομάδων ,και έτσι όπως παρουσιάστηκαν στην πρώτη φάση ,ανεβαίνει σίγουρα  η Τούμπα ενώ το δεύτερο εισιτήριο θα παιχτεί ανάμεσα στο Κέλετρον και ττην ομάδα των Σερρών.

Είναι πρώτη φορά που ομάδα μας φτάνει τόσο ψηλά σε τόσο υψηλό επίπεδο ,ο σωστός προγραμματισμός αποδίδει,τώρα και με τα καταπληκτικά γήπεδα ανεβαίνουν οι προσδοκίες ,στο διασυλλογικό πρωτάθλημα μετέχουν οι καλύτεροι αθλητές και μάλιστα στο εξωτερικό, όπου είναι η γιορτή του αθλήματος όλες οι ομάδες είναι ενισχυμένες και με ξένους αθλητές
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria