ΟΛΗ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΓΟΥ - ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ - OlaDeka

ΟΛΗ Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΤΕΓΟΥ – ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

«Η ΤΕΓΟΥ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ- ΚΥΡΙΑ ΤΕΓΟΥ ΜΗΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ? – ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΤΗΡΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ» κ.α. σχόλια γονέων.

Επιτρέψαμε τη δημοσίευση των πιο ψύχραιμων σχολιαστών. Αν διάβαζε η κα Τέγου και οι πολιτικοί της προιστάμενοι τα υπόλοιπα που δεν βγάλαμε στον αέρα, θα καταλάβαιναν πόσο…βράζει το καζάνι.Δείτε σχόλια που έγραψαν αναγνώστες μας στην ανάρτηση που έσπασε ρεκόρ επισκεψιμότητας:

Ανώνυμος

Πλήρης αδιαφορία….τα παιδιά μένουν χωρίς καθηγητή πολύ καιρό τώρα και δεν κουνιέται φύλλο. Η Τέγου ότι να ναι…. Αλλού και αλλού τηρεί το γράμμα του νόμου. Τα παιδιά που δεν έχουν καθηγητή σε ένα πολύ βασικό μάθημα, πέρα βρέχει. Πώς θα αντιδρούσε άραγε αν το δικό της παιδί φοιτούσε στο συγκεκριμένο σχολείο.
Υ.Γ. Περαστικά στον καθηγητή που λατρεύει την δουλειά του και έχει εκπληκτική μεταδοτικότητα.
20 Νοεμβρίου 2014 – 3:19 μ.μ.
Ανώνυμος

Έτσι είναι!!!! Μάλλον αξιολογείται καλύτερα όποιος διευθυντής/ντρια καταφέρει να μην χρειαστεί κανένας αναπληρωτής στο νομό του!!! Κατά τα άλλα: Πρώτα ο μαθητής!!!!!!!20 Νοεμβρίου 2014 – 5:37 μ.μ.
Ανώνυμος

ΚΥΡΙΑ ΤΕΓΟΥ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ? ΜΗΠΩΣ ΜΑΘΕΝΕΤΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ??????????20 Νοεμβρίου 2014 – 6:09 μ.μ.
Ανώνυμος

ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΚΥΡΙΑ ΤΕΓΟΥ20 Νοεμβρίου 2014 – 6:11 μ.μ.
Ανώνυμος

Όταν μάθεις να γράφεις σωστά τη λέξη “Δυστυχώς” ίσως πάρουμε σοβαρά την καταγγελία σου..20 Νοεμβρίου 2014 – 7:10 μ.μ.
Ανώνυμος

Εσύ ρε απίθανε 7:10 αυτό έχεις μόνο να σχολιάσεις (το δυστυχώς ανορθόγραφα;) για το όλο θέμα που δημιουργήθηκε; Μόνο βαλτός μπορεί να είναι κάποιος για να γράφει έτσι…σε λυπάμαι όποιος και αν είσαι. Φέρτε έναν μαθηματικό ρε…τι κάνετε;20 Νοεμβρίου 2014 – 8:03 μ.μ.
Ανώνυμος

ΡΕ ΣΥ ΤΕΤΡΑΠΕΡΑΤΕ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Η ΤΕΓΟΥ? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ……… ΤΗΝ ΚΟΝΤΗ ΤΗ Π….Α ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΑΝΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ20 Νοεμβρίου 2014 – 8:46 μ.μ.
Ανώνυμος

δεν πηγα στο πανεπηστιμιο σαν και σενα τσομπανη 7&10

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria