ΜΗΝΥΜΑ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ - OlaDeka

ΜΗΝΥΜΑ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Στις 17 Νοέμβρη δεν αναβιώνει απλά η μνήμη, αλλά η μνήμη γίνεται κινητήριος δύναμη ενάντια στο οπισθοδρομικό και νεοφιλελεύθερο σύστημα που καταδυναστεύει τη ζωή μας.

41 χρόνια μετά την μαχητική και ανατρεπτική στάση της ελληνικής νεολαίας στο Πολυτεχνείο ενάντια στο καθεστώς της χούντας, ο ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά στην ευθύνη να εγγυηθεί και πάλι την δημοκρατική πορεία της χώρας μας στο μέλλον.

Η επίτευξη αυτού του ιστορικού στόχου απαιτεί την εμπιστοσύνη στη λαϊκή δύναμη που έχει την ικανότητα να εμποδίσει τη συνέχιση της πολιτικής της λιτότητας και της καταβαράθρωσης της εθνικής αξιοπρέπειας στο βωμό οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων ντόπιων και ξένων δυνάμεων.

Ο Ελληνικός λαός μπορεί με τον καθημερινό του αγώνα, ειρηνικά και δημοκρατικά, να ανατρέψει τις μνημονιακές πολιτικές και με περηφάνια να διεκδικήσει μια άλλη πορεία. Μια πορεία που θα εξασφαλίζει την δικαιότερη κατανομή του πλούτου, την κοινωνική αλληλεγγύη, την ισότητα, την ελευθερία, την οικονομική ανάπτυξη, το σεβασμό στο περιβάλλον.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το λαό με μαχητική αιχμή τη νεολαία να δυναμώσει την παρουσία του στους μαζικούς αγώνες για αξιοπρέπεια, κοινωνική δικαιοσύνη, πρόοδο και δημοκρατία.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria