ΑΓΓΕΛΗΣ: ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! - OlaDeka

ΑΓΓΕΛΗΣ: ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

ΑΓΓΕΛΗΣ: ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Απαράδεκτη θεωρεί ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής την απόφαση σχετικά με τη λειτουργία δύο σταθμών διοδίων στην Καστοριά

Σύμφωνα με την κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών, Υποδομών – Μεταφορών και Δικτύων, προβλέπεται η λειτουργία στην Εγνατία Οδό 13 σταθμών διοδίων συν 5 στους κάθετους άξονες.

Μεταξύ αυτών, προβλέπεται η λειτουργία δυο σταθμών στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή (περιοχές Ιεροπηγής και Αλιάκμονα).

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής, εξέφρασε την αντίθεσή του για τη συγκεκριμένη απόφαση, τονίζοντας: «Σε κάθε περίπτωση είναι απαράδεκτη. Εμείς ως Δήμος πρέπει να σταθούμε ενάντια στη λειτουργία διοδίων σε μια ακριτική περιοχή που εκτός των άλλων πλήττεται και με άλλα προβλήματα.
Διόδια δεν πρέπει να μπούνε στην Καστοριά και ο κάθετος άξονας που πραγματικά είναι ευλογία, δεν θα πρέπει να γίνει μαρτύριο για τους πολίτες. Όχι σε καμιά περίπτωση διόδια προς αυτή την κατεύθυνση και θα αγωνιστούμε γι΄αυτό.

Από κει και πέρα όμως, αυτό το θέμα είναι θέμα συμβάσεων της κεντρικής κυβέρνησης με την ΕΓΝΑΤΙΑ, δεν ξέρω τι δεσμεύσεις υπάρχουν, δεν είναι σωστό όμως να μπουν διόδια στον κάθετο άξονα».

Ελένη Ψωμαδάκη

Εφημερίδα ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria