Τζόκερ: Τα παγκόσμια ρεκόρ και μια απίστευτη σύμπτωση

Αρχική » Διάφορα » Τζόκερ: Τα παγκόσμια ρεκόρ και μια απίστευτη σύμπτωση

Τζόκερ: Τα παγκόσμια ρεκόρ και μια απίστευτη σύμπτωση

Τα 17 εκατομμύρια πρέπει να τα έδωσαν φιλοδώρημα στον πράκτορα κάποιοι από τους τυχερούς εκτός Ελλάδας. Και μια περίεργη σύμπτωση που αφορά την αποψινή κλήρωση.

Απόψε κληρώνει το Τζόκερ για τα 17 εκατομμύρια ευρώ έπειτα από 15 διαδοχικά τζακ ποτ. Και όμως το ποσό είναι αστείο, ευτελές, «ψιλολόι» αν συγκριθεί με τα ποσά που έχουν μοιράσει λοταρίες εκτός Ελλάδας. Κάποιοι από τους τυχερούς πρέπει να έδωσαν 17 εκατ. «φιλοδώρημα» στον πράκτορα!

Κρατηθείτε:

Το μεγαλύτερο τζακ ποτ στην ιστορία : 656 εκατομμύρια δολάρια! Στο mega millions στις ΗΠΑ, στις 30 Μαρτίου 2012. Τρεις οι τυχεροί σε Μέριλαντ, Ιλλινόις και Κάνσας.

Το μεγαλύτερο ποσό που έχει κερδίσει ένας τυχερός. 590,5 εκατ. Δολάρια Στις 18 Μαϊου 2013 στο Powerball. Ποιος το κέρδισε; Μια γυναίκα στη Φλόριντα. 84 ετών!

Το μεγαλύτερο τζακ ποτ στην Ευρώπη. 185 εκατ. Ευρώ στο EuroMillions. Στις 12 Ιουλίου 2011. Σκωτσέζος ο ένας και μοναδικός τυχερός. Πρέπει να τα έχει ακόμη, άθικτα!

Στην Αυστραλία το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί είναι… μόλις 112 εκατ. Δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή 77 εκατ. Ευρώ. Τέσσερις οι τυχεροί στις 6 Νοεμβρίου του 2012. Προσέξτε την ημερομηνία: 6 Νοεμβρίου. Πόσο έχουμε σήμερα; Σας δώσαμε την «πληροφορία». Σε καλή μεριά.

Και άλλη μια «πληροφορία». Το Τζοκερ έχει γενέθλια στην Ελλάδα. Εκανε πρεμιέρα 5 Νοεμβρίου 1997. Εκλεισε δηλαδή τα 17, όσα και τα εκατομμύρια που μοιράζει απόψε.thetoc

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια