ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΔΤ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΥΛΟΥΔΟΦΥΤΕΥΣΗ - OlaDeka

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΔΤ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΥΛΟΥΔΟΦΥΤΕΥΣΗ

  
ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-ΔΤ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΥΛΟΥΔΟΦΥΤΕΥΣΗ

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου η εκδήλωση του Δήμου Καστοριάς  σε συνεργασία με αθλητικά σωματεία της πόλης.

      Ο χώρος του δημοτικού πάρκινγκ γέμισε από μικρούς και νέους αθλητές οι οποίοι επιδόθηκαν σε αθλητικές επιδείξεις ποδοσφαίρου , μπάσκετ , volley και πινγκ-πονγκ μεταδίδοντας στους

παρευρισκομένους τη θετική ενέργεια και τη ζωντάνια τους .

     Ως παράλληλη δράση πραγματοποιήθηκε από τους συμμετέχοντες συμβολική λουλουδοφύτευση επί των διαχωριστικών νησίδων των οδών Μεγ.Αλεξάνδρου και Λ.Κύκνων . 
     Η εκδήλωση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του εθελοντικού προγράμματος “Φύση, Πολιτισμός-Αθλητισμός & Πόλη” που στόχο έχει να ενημερώσει , να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής της πόλης μας και το οποίο θα συνεχιστεί και στο μέλλον με παρόμοιες δράσεις . 
    Ο Δήμος Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τους : 

Α.Σ. Μπάσκετ Καστοριάς ,Ακαδημία Πετοσφαίρισης Καστοριάς ,Α.Σ. Μανιάκων Καστοριάς «Ο Κένταυρος», Ποδοσφαιρικό Τμήμα Ακαδημίας «ΚΡΟΝΟΣ», Ποδοσφαιρικό Τμήμα Ακαδημίας «ΝΤΑΗΛΑΚΗ», Ποδοσφαιρικό Τμήμα Ακαδημίας «ΟΡΕΣΤΕΙΑΔΑ» , καθώς και όλους τους συμμετέχοντες εθελοντές για την ενθουσιώδη ανταπόκρισή τους και τη συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης .  

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria