ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΕΣ Του Πάνου Κρίκη - OlaDeka

ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΕΣ Του Πάνου Κρίκη

Φορομπήχτες είναι οι κυβερνώντες που επιβάλλουν μεγάλους και δυσβάστακτους φόρους στον Ελληνικό λαό, είναι αυτοί οι αχρείοι και ανάλγητοι πολιτικοί των δύο κομμάτων της εξουσίας που θεσπίζουν άδικους και αβάστακτους φόρους. Οι πολιτικοί του ΠαΣοΚ και της Νέας Δημοκρατίας είναι αμετανόητοι. Αφού κατέστρεψαν την Ελληνική οικονομία με τον συνεχή δανεισμό που εφάρμοσαν κατά τις τρεις τελευταίες δεκαετίες, τώρα την αποτελείωσαν. Οδήγησαν το κράτος σε πτώχευση, στην οικονομική και κοινωνική

κατάρρευση, σε μια χωρίς προηγούμενο ηθική παρακμή. Αντί αυτοί οι φαυλόβιοι πολιτικοί, αυτά τα πολιτικά αποσαρίδια να εφαρμόσουν άλλη οικονομική πολιτική, πολιτική ανάπτυξης και φιλολαϊκή, θέλησαν να λύσουν τα δύσκολα και πιεστικού χαρακτήρα προβλήματα με τους φόρους. Οικονομική και κοινωνική πολιτική άφρων και εθνοκτόνος.

Και ενώ η οικονομική και κοινωνική κρίση έφθασε στο έσχατο σημείο, οι βιομηχανίες και βιοτεχνίες νέκρωσαν, η ανεργία ξεπέρασε τους 1.300.000 ανέργους, πέντε εκατομμύρια Ελλήνων πένονται, η χώρα ζει μια κατάσταση χάους, αυτά τα πολιτικά ανθρωπάκια, οι φιλοτομαριστές, χωρίς πυγμή και δύναμη αντίστασης, αυτοί «το βιολί βιολάκι», φόρους και φορολογία.  
Αφανίζουν την Ελλάδα με τους δυσβάστακτους και άγριους φόρους και τη βυθίζουν σε μαύρη δυστυχία. Ασύδοτη η φορομπηχτική επιδρομή του κράτους κατά των πολιτών του. Φόροι επαχθείς, φόροι κεφαλικοί, φόροι αίματος, φόροι που αποδεκάτισαν τη χώρα, εκμηδένισαν τη βιομηχανία και την βιοτεχνία, το εμπόριο και τους μικρομεσαίους, φόροι που έσβησαν ακόμη και τον πολιτισμό. Μέτρα τερατώδη, μέτρα ανάλγητα και επαίσχυντα.
Αυτοί οι βάρβαροι ολετήρες, αντί να αποτελέσουν δια της πολιτικής ένα εθνικό κλέος, αποτέλεσαν εθνικό όνειδος και έτσι θα καταγραφούν στην ιστορία. Νεκροθάφτες, που έθαψαν τα επιτεύγματα τόσων δεκαετιών αγώνων και θυσιών του ελληνικού λαού, ενός λαού που πέτυχε από το 1955 και μέχρι το 1980 το θαύμα της οικονομικής ανόρθωσης, με πλεονάσματα στους κρατικούς προϋπολογισμούς, με ανάπτυξη της βιομηχανίας και όλων των παραγωγικών κλάδων, με βελτίωση των όρων διαβίωσης προς όφελος όλων των Ελλήνων. Και φεύ, αλίμονο, σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώσουμε βαρύ φόρο αίματος.
Οι πολιτικοί που ψήφισαν τα νέα μέτρα του Μνημονίου, με τη βάναυση φορολογία, μία φορολογία που επιβαρύνει μόνον τις λαϊκές και ανήμπορες τάξεις και όχι τους πλούσιους και προνομιούχους, στους οποίους συμπεριλαμβάνω και τους κρατικοδίαιτους βουλευτές.
Φόροι, μόνιμες και έκτακτες εισφορές, άδικες και εξοντωτικές για την πλειονότητα του ελληνικού λαού. Σήμερα όλη η χώρα αντιμετωπίζει ένα κύμα σαρωτικής φορομπηχτικής λεηλασίας. Φόροι απάνθρωποι και παράλογοι, φόροι που επιβάλλονται και αυξάνονται συνεχώς. Άρρωστοι, άστεγοι, ανάπηροι, πτωχοί, αναξιοπαθούντες πρέπει να πληρώσουν τα λάθη, τα πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά εγκλήματα, τα σπασμένα των πολιτικών, που έχουν ανάμειξη στα εγκλήματα αυτά. Αυτοί οι αθεόφοβοι φορομπήχτες, ακόμα και τον θάνατο άρχισαν φορολογούν, επέβαλαν φόρο ακόμα και στις κηδείες! Φτού σας, ντροπή σας, ανάξιοι εκπρόσωποι, έμμεσοι αντιπρόσωποι του λαού στο κοινοβούλιο της χώρας, στο Ναό της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας. 

 Σ.Σ. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν πόσο ευγενής και ευπρεπής είμαι. Ποτέ με τα κείμενά μου δεν προσέβαλα την κοινή αισθητική, την γλώσσα, την ηθική. Όμως, από τώρα και στο εξής, όταν θα αναφέρομαι στους πολιτικούς εκείνους που είναι υπαίτιοι για την σημερινή θλιβερή, οικτρή, αρνητική, δραματική και απαράδεκτη κατάσταση, δεν θα βάζω χαλινάρι στους χαρακτηρισμούς μου, δεν θα στάζω μέλι, αλλά φαρμάκι. Ας με συγχωρήσουν οι αναγνώστες μου.
ΠΑΝΟΣ ΚΡΙΚΗΣ
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria