«ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ» ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ - OlaDeka

«ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ» ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ

Εγώ δεν μπορώ ρε? Εσύ δεν μπορείς!

Διαγωνισμός που θύμιζε «Ελλάδα έχεις ταλέντο» προέκυψε στην τσιπουροκατάνυξη στο καζάνι του Σιάπκα στο Άργος Ορεστικό με οικοδεσπότες τους Γιώργο Σαλαγιάννη,Σάκη Μαλεγκάνο καθώς και τον κ.Ξανθόπουλο.
Και ποιος δεν πέρασε από εκεί χθες, πολιτικοί που δήλωναν «εμένα η μαμά μου είπε όπου βλέπεις φαΐ να κάθεσε» (αποσπώντας σχόλια όπως: «φαίνεται , φαίνεται) γουναράδες από
όλη την Καστοριά και την Σιάτιστα, φανατικοί βλάχοι (ο Γιώργος είναι περήφανος βλάχος)  συγγενείς και φίλοι.
Από την ψησταριά πέρασαν 100αδες κιλά κρεάτων, τα κουτιά με τα γλυκά και άλλες λιχουδιές είχαν κάνει βουνό. Τα κρασιά και τα τσίπουρα των φίλων έμπαιναν σε διαδικασία ιδιότυπων διαγωνισμών και γευσιγνωσίας.

Ο οικοδεσπότης Γιώργος Σαλαγιάννης στο χορό με φίλους

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός όμως έσκασε προς το τέλος όταν ο Σάκης Μαλεγκάνος πήρε με πραξικόπημα τις μπαγκέτες από τον τυμπανιστή και άρχισε να επιδεικνύει το ταλέντο του στα κρουστά. Μάλιστα σε μια κακόπιστη κριτική του κλαρινίστα που προσπαθώντας να δείξει αλληλεγγύη στον συνάδελφό του τυμπανιστή του οποίου πήραν τη θέση, τόλμησε και μειώσει το μουσικό εκτόπισμα του Σάκη Μαλεγκάνου στα κρουστά με τη φράση «αφού δεν μπορεί ο άνθρωπος» για να πάρει την πληρωμένη απάντηση από τον εκκολαπτόμενο καλλιτέχνη  «Εγώ δεν μπορώ ρε? Εσύ δεν μπορείς!» (Video 0.34) Να σημειωθεί ότι  τις μεγάλες εκείνες στιγμές καλλιτεχνική διεύθυνση – μαέστρος είχε αναλάβει ο Γρηγόρης Βελέντζας.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria