Καστοριά: «Ούτε νερό για ντουζ στην Αρναία» - OlaDeka

Καστοριά: «Ούτε νερό για ντουζ στην Αρναία»

Καστοριά: «Ούτε νερό για ντουζ στην Αρναία»

Φρικτά παράπονα από τη φιλοξενία που παρείχε ο Απόλλων Αρναίας στο κυριακάτικο παιχνίδι είχε η Καστοριά.

Οι «γουναράδες» καταγγέλλουν πως οι συνθήκες φιλοξενίας ήταν άθλιες στη Χαλκιδική, καθώς ούτε ζεστό νερό για ντουζ μετά το τέλος του αγώνα δεν υπήρχε για τους παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σε όλες τις μέχρι σήμερα εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας είχαμε ευχαριστήσει δημόσια τους εκάστοτε γηπεδούχους συλλόγους για την άριστη φιλοξενία που μας είχαν παράσχει.

Ωστόσο όλα όσα συναντήσαμε στο γήπεδο της Αρναίας ξεπερνούν κάθε όριο και μπορούμε να τις εκλάβουμε μόνο ως ασέβεια προς το σύλλογό μας.

Οι συνθήκες φιλοξενίας ήταν επιεικώς απαράδεκτες καθώς δε πληρούσαν τη στοιχειώδη υγιεινή, τη στιγμή που οι αρμόδιοι φορείς δε φρόντισαν να τηρήσουν ούτε τα προσχήματα.

Είναι ενδεικτικό πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν είχαν τη δυνατότητα ούτε για το καθιερωμένο ντους μετά τη λήξη της αναμέτρησης λόγω έλλειψης ζεστού νερού.

Καλώς ή κακώς ο σύλλογος αυτός μετέχει στη Τρίτη εν τάξει Εθνική κατηγορία και οφείλει κάποια στιγμή να αποβάλλει τη νοοτροπία του τοπικού που τον ακολουθεί μέχρι σήμερα.

Ο ΑΓΣ Καστοριάς ενημερώνει τους υπόλοιπους συλλόγους της κατηγορίας προκειμένου να μη βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων για τις πρωτόγονες συνθήκες που ενδέχεται να συναντήσουν.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria