Κωδικός Ορφέας - OlaDeka

Κωδικός Ορφέας

Κωδικός Ορφέας

Αποκατάσταση και αποθεραπεία περιελάμβανε η σημερινή μέρα για τους παίκτες της Καστοριάς, από τη στιγμή που όλοι ανεξαιρέτως αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση.

Άπαντες στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο αφήνουν πίσω την άδικη ήττα στην Αλεξανδρούπολη, ανασυντάσσονται μετά το φιλικό απέναντι στη Κοζάνη και στρέφουν το βλέμμα στο επόμενο ματς που είναι εντός έδρας απέναντι στον Ορφέα της Ελευθερούπολης.

Ένα παιχνίδι κομβικού βαθμολογικά χαρακτήρα, καθώς η ιστορική ομάδα βρίσκεται στη τελευταία θέση και με τη θηλιά να αρχίζει να σφίγγει, δε χωρά αμφιβολία πως το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο.

Η διακοπή του πρωταθλήματος ωφελεί ξεκάθαρα τους <<γουναράδες>> που έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και παράλληλα να επανεντάξουν πιο ομαλά ποδοσφαιριστές υψηλής ποιότητας και εγνωσμένης αξίας που επέστρεψαν και -όπως φάνηκε με το καλημέρα- θα κάνουν τη διαφορά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι Σπανός, Τούλιος και Γιαννουλίδης ξεπέρασαν το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν ξανά στα πλάνα του προπονητή, που μπορεί να υπολογίζει για πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε σε περισσότερους από είκοσι διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Ο Κατερινιώτης τεχνικός υπενθύμισε χαρακτηριστικά στους παίκτες πως υπάρχει πίεση, αλλά όχι ανασφάλεια και έδωσε σύνθημα νίκης για το επερχόμενο ματς.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Τρίτης με το ποδοσφαιρικό τμήμα να συγκεντρώνεται στις εγκαταστάσεις του Δισπηλιού λίγο μετά τις 11:00.

ΑΓΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria