Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς με φορείς Γούνας - OlaDeka

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς με φορείς Γούνας

Συνάντηση του  Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς  με φορείς Γούνας
Τον Αντιπεριφερειάρχη  Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο,  επισκέφτηκαν την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014, ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας  Δημήτρης Κοσμίδης, ο Αντιπρόεδρος Ναούμ Δίτσιος, μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και ο πρόεδρος του Συνδέσμου

Ελλήνων Γούνας Θωμάς Λαγγιώτης.  Παρών ήταν επίσης ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα γούνας Θεόφιλος Ζυμπίδης, ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς Δημήτρης Πετρόπουλος και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Άργους Ορεστικού σε θέματα γούνας, Στέργιος Φιλιάδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης,  η οποία έγινε σε καλό και φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, θέτοντας παράλληλα δράσεις που θα μπορούσαν να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση αυτή.

Ο κ. Αδαμόπουλος αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο προεδρείο, εξέφρασε την πρόθεση του  να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του κλάδου, καθώς όπως σημείωσε: «η γούνα αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης και επένδυσης για  την περιοχή  μας, ο οποίος μπορεί να επιφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στην τοπική όσο και στην εθνική οικονομία».


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria