Αθλητικός Σύλλογος ΑΜΕΑ Λιμναίοι Καστοριάς: Σταματάει πλέον κάθε δραστηριότητα

Αρχική » Διάφορα » Αθλητικός Σύλλογος ΑΜΕΑ Λιμναίοι Καστοριάς: Σταματάει πλέον κάθε δραστηριότητα

Αθλητικός Σύλλογος ΑΜΕΑ Λιμναίοι Καστοριάς: Σταματάει πλέον κάθε δραστηριότητα

Πήρε επιχορήγηση από την πολιτεία 300 ευρώ! – Σκληρή επιστολή του προέδρου

Προς: Ε.Α.ΟΜ. Α.με.α.
Αγαπητή Συνάδελφοι

Η Απόφαση & Άποψή μας είναι:

Σας χαρίζουμε τα 300,00 ευρώ που δικαιούμαστε και τα κάνουμε δωρεά στο Κράτος μας που Πτώχευσε. Κρατήστε τα Σωματεία των μεγάλων πόλεων, διότι αυτά τα έχουν όλα σε πληθώρα , και τα τής επαρχίας ξεκληρίστε τα. Εμείς Δεν αντέχουμε άλλο εμπαιγμό , δεν είμαστε Εταιρίες και ΠΑΕ, δεν μπορούμε άλλο, δεν αντέχουμε, έχουμε οικογένεια, αλλά και δεν μπορούμε να πιέζουμε τα Άτομα με Αναπηρίες , για συνδρομές και άλλα οικονομικά θέματα …

Εμείς σαν Σωματείο η ΛΙΜΝΑΙΟΙ Καστοριάς ΠΗΡΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, σκληρή ναι μεν, αλλά ζούμε στην πραγματικότητα και δεν πετάμε. Σταματάμε της δραστηριότητες μας έως ότου η Ομοσπονδία μας, μας δει σαν Α.με.Α. ΚΑΙ ΟΧΙ σαν Εταιρίες Κερδοσκοπικού χαρακτήρα, όπως υπάρχουν και αυτές που λυμαίνονται τον χώρο μας , και μην μας πείτε όχι , αλλά προ πάντων δεν είμαστε κομματόσκυλα και υποψήφιοι βουλευτές. Φτάνει ο εμπαιγμός σας …. Αυτά σας Ευχαριστούμε εκ τον προτέρων.

Καλή συνεχεία να έχετε στην Κατεδάφιση μας.

Εμείς σαν Σωματείο θα προχωρήσουμε και θα καταγγείλουμε για τον Εξευτελισμό που δεχόμαστε από τούς φορείς μας και θα προχωρήσουμε σε Δελτία Τύπου σε όλα τα μέσα Μ.Μ.Ε.

ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.
Καφές Δημήτριος

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια