Μανώλης Χατζησυμεωνίδης: “Να στρωθούν στη δουλειά…” - OlaDeka

Μανώλης Χατζησυμεωνίδης: “Να στρωθούν στη δουλειά…”

Ο πρώην δήμαρχος Καστοριάς κ. Μανώλης Χατζησυμεωνίδης απαντά στη νέα δημοτική αρχή
“Η νέα δημοτική αρχή ασχολείται με ανούσια πράγματα. Ας στρωθεί στη δουλειά και ας λύσει τα προβλήματα που υπάρχουν, σε όλο το φάσμα του δήμου”

Στις κατηγόριες που του προσάπτει η νυν δημοτική αρχή για την κακή διαχείριση του δήμου Καστοριάς απάντησε στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στηΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ο πρώην δήμαρχος κ Μανώλης Χατζησυμεωνίδης.

Ο ίδιος, υποστήριξε ότι η προηγουμένη δημοτική αρχή έχει αφήσει παρακαταθήκη τουλάχιστον 30.000.000 εκατ σε έργα που είναι σχεδόν ώριμα τα οποία μπορούν να υποβληθούν ως προτάσεις στο ΣΕΣ .

Τα προβλήματα υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν επισήμανε. «Τώρα, βλέπουν την πραγματικότητα γιατί θεωρούσαν ότι όλα γίνονται ως δια μαγείας, ότι δεν κάναμε σωστή διαχείριση, ότι δεν δουλέψαμε όσο έπρεπε. Να αφήσουν», όπως χαρακτηριστικά είπε «όλα τα άλλα και να ασχοληθούν με την ουσία. Να λύσουν» τόνισε «τα προβλήματα που υπάρχουν, σε όλο το φάσμα του δήμου και το κυριότερο πρόβλημα βέβαια είναι τα οικονομικά».

Ο πρώην δήμαρχος Καστοριάς πάντως άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής εάν όπως είπε, κληθεί, από τους αρμόδιους και τους πολίτες.

Πολλές είναι οι κατηγόριες που σας προσάπτει η νυν δημοτική αρχή για λάθος χειρισμούς στα οικονομικά του δήμου Καστοριάς, όπως και την κακή διαχείριση σε αρκετούς τομείς του δήμου.

Εμείς παραδώσαμε ένα δήμο οργανωμένο γιατί μην ξεχνάτε ότι ήμασταν η πρώτη δημοτική αρχή που κληθήκαμε να εφαρμόσουμε τον Καλλικράτη και συνενώσαμε τους 9 δήμους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή τη στιγμή η νέα δημοτική αρχή έχει παραλάβει ένα δήμο οργανωμένο, με τις υπηρεσίες του, τις δομές του, με όλα όσα πρέπει να έχει ένας δήμος καλλικρατικός.Tο να γυρνάμε πίσω και να σχολιάζουμε τι έκαναν οι προηγούμενοι δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία. 

Ασχολούνται με ανούσια πράγματα και δε βλέπουν μπροστά τους τη δουλειά που έχουν να κάνουν.. Συμβουλεύω τη νέα δημοτική αρχή να στρωθεί να δουλέψει, για την εξυπηρέτηση των πολιτών γιατί ο δήμος, όπως και όλοι οι δήμοι της Ελλάδος έχουν προβλήματα.
ΕΦ.ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria