ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΟΓΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ - OlaDeka

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΟΓΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

Ο Υποδιοικητής του ΟΓΑ κ. Κανέλλος Τούντας επικεφαλής κλιμακίου του Οργανισμού, επισκέφθηκε το Ντύσελντορφ στη Γερμανία, όπου είχε συναντήσεις με εκπροσώπους του γερμανικού ασφαλιστικού φορέα, όπως και με Έλληνες ομογενείς ωφελούμενους του ΟΓΑ.

Στη συνάντηση με τους Γερμανούς ομολόγους του ο κ. Τούντας είχε την ευκαιρία να συζητήσει την ενίσχυση της συνεργασίας των ασφαλιστικών φορέων με την ανταλλαγή επισκέψεων υπηρεσιακών παραγόντων των δύο χωρών. Μάλιστα καθορίστηκε η επόμενη συνάντηση στην Καστοριά, τον Ιούνιο του 2015 ενώ θα ακολουθήσει αντίστοιχη επίσκεψη Ελλήνων υπηρεσιακών παραγόντων στο Βερολίνο το Σεπτέμβριο.

Οι Έλληνες ομογενείς που ζουν στη Γερμανία, αλλά στο παρελθόν είχαν εργαστεί στην Ελλάδα και είχαν ένσημα υπέρ ΟΓΑ, ενημερώθηκαν από τους υπηρεσιακούς παράγοντες για ζητήματα που τους απασχολούν σχετικά με την ασφάλιση τους. Στην ενημερωτική αυτή συνάντηση συμμετείχαν και εκπρόσωποι από το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria