ΓΚΕΣΤΑΠΟ! Στήνουν “μεγαλο αδερφό” με πρόφαση την φοροδιαφυγή, που ομως θα πιάνει μονο τους ραγιάδες! - OlaDeka

ΓΚΕΣΤΑΠΟ! Στήνουν “μεγαλο αδερφό” με πρόφαση την φοροδιαφυγή, που ομως θα πιάνει μονο τους ραγιάδες!

ΓΚΕΣΤΑΠΟ! Στήνουν “μεγαλο αδερφό” με πρόφαση την φοροδιαφυγή, που ομως θα πιάνει μονο τους ραγιάδες!

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ.

Για κάθε φορολογούμενο δημιουργείται οικονομικό και τραπεζικό προφίλ με πραγματικά στοιχεία τα οποία προκύπτουν από τις τραπεζικές καταθέσεις, τους λογαριασμούς ΔΕΚΟ, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια, τα ιδιωτικά σχολεία και άλλες δαπανες σε ετήσια βάση. Ο μεγάλος αδελφός θα είναι το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο, το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή τον επόμενο Απρίλιο.

 Με βάση το περιουσιολόγιο θα γίνεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος του «πόθεν έσχες» για την ακίνητη και κινητή περιουσία εκατ. φορολογούμενων και θα παρακολουθούνται όλες οι συναλλαγές καθώς και η καταναλωτική συμπεριφορά των φορολογουμένων. Ακόμα θα αξιολογείται το προφίλ επικινδυνότητας των φορολογούμενων με τη χρήση ολοκληρωμένου συστήματος μοριοδότησης (πόιντ σίστεμ) της συναλλακτικής συμπεριφοράς σε όλο το φάσμα της οικονομικής δραστηριότητας. 
Ενα φρικτό μέλλον για τον πολίτη, που δεν αγγίζει καθόλου τα μεγαλολαμόγια της νομενκλατούρας. Αυτα, που βγάζουν τα κλεμμενα εκτός και τα τρώνε μαζί, παλι εκτος. Μακρια απο τα αδιάκριτα ματια των ελεγκτών. Αυτα θα παραμείνουν καρφωμένα στον είλωτα.olympia
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria