ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ - OlaDeka

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

“Υπάρχουν δύο έννοιες οι οποίες είναι ξεχασμένες: η έννοια της αθωότητας και η έννοια της δημιουργίας, που βλέπουμε στα παιδιά” Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Καστοριάς κ.Ανέστης Αγγελής κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με τον Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς κ. Γιάννη Δουλγέρη, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο γραφείο του, για να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς το Δήμο αλλά και προς τον ίδιο προσωπικά, για την άμεση ευαισθητοποίηση του, προκειμένου να καλυφθούν όλα τα έξοδα της συμμετοχής του σχολείου στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής που θα γίνει στο Σότσι της Ρωσίας.

Είναι η πρώτη φορά που ένα δημόσιο σχολείο από έναν ακριτικό νομό συμμετέχει σε Ολυμπιάδα Ρομποτικής, ύστερα από μια επιτυχή παρουσία στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής, που έγινε στην Αθήνα. Η προσπάθεια τόσο των μαθητών όσο και των γονέων και των εκπαιδευτικών πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Φανερά ικανοποιημένος από την συμπαράσταση του Δήμου, ο Διευθυντής του σχολείου κ Δουλγέρης δήλωσε: ” Για μας η Ρομποτική είναι μία επιστήμη που έρχεται από το μέλλον και στοχεύει στο μέλλον. Αυτή η συγκεκριμένη επιτυχία κατόρθωσε να ενώσει τους εκπαιδευτικούς με την κοινωνία. Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όλους μας, με πολλές όμως υποχρεώσεις”.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα παιδιά.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria