ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ:ΑΠΕΡΓΙΑ στις 27 Νοέμβρη - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ:ΑΠΕΡΓΙΑ στις 27 Νοέμβρη

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ:ΑΠΕΡΓΙΑ στις 27 Νοέμβρη

Χωρίς καθυστέρηση, όλοι στη μάχη για την

ΑΠΕΡΓΙΑ στις 27 Νοέμβρη
Βάλε φρένο στα σχέδια τους
Μην αφήνεις άλλη μέρα να πάει  χαμένη, οργανώσου τώρα στο σωματείο. Πάλεψε μαζικά για το δίκιο της εργατικής τάξης, για το δίκιο σου!

Ως ποτέ θα ανεχόμαστε τη φτώχια, την εξαθλίωση και την ανασφάλεια; Ως ποτέ θα ζούμε μια δανεισμένη ζωή; Οι εργαζόμενοι πρέπει να αντιδράσουν. Να μην
παγιδευτούμε σε ψευτοδιλήμματα που βάζουν κυβερνήσεις και μεγαλοεργοδοσία. 
Το  μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ στην Αθήνα την 1η Νοέμβρη με τη συμμετοχή πάνω από 100.000 εργαζομένων, ανέργων, αυτοαπασχολουμένων, φτωχών αγροτών, νεολαίας, γυναικών, στο οποίο συμμετείχε και το σωματείο μας,  φανερώνει ότι έχουμε δύναμη, μπορούμε να σταματήσουμε την πολιτική που μας αναγκάζει να ζούμε με τα ψίχουλα. 
Προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι η συσπείρωση των εργαζομένων στο σωματείο, η στόχευση απέναντι στον πραγματικό αντίπαλο, τα μονοπώλια και τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, την ΕΕ, με τους πολιτικούς υπηρέτες τους. Μόνο ο οργανωμένος ταξικός αγώνας μπορεί να διασφαλίσει Συλλογική Σύμβαση εργασίας στα 920€ (στα προ κρίσης επίπεδα), κατοχύρωση της Κυριακής αργίας, 8ωρο-5ημερο-40ωρο, κατάργηση των ατομικών συμβάσεων, της ανασφάλιστης εργασίας, να βάλει φρένο στην απελευθέρωση των απολύσεων, τις νέες ανατροπές στο ασφαλιστικό. Μέσα από τέτοιους μικρούς και μεγάλους αγώνες απέναντι  στη μοιρολατρία και τον ατομικισμό, κατακτά την ενότητα της η εργατική τάξη, μπορούμε να αποσπάσουμε κατακτήσεις, να ανοίξουμε το δρόμο για ριζικές αλλαγές που θα λύσουν οριστικά όλα αυτά τα προβλήματα, παίρνοντας στα χέρια μας τον πλούτο που παράγουμε.
Η μεγαλοεργοδοσία γνωρίζει πολύ καλά τη δύναμή μας για αυτό και παίρνει τα μέτρα της από πριν. Για αυτό τα κανάλια τους «έθαψαν» το πανελλαδικό συλλαλητήριο. Για αυτό οι εργοδοτικοί συνδικαλιστές σπέρνουν την απογοήτευση, τη λογική του μικρότερου κακού. Για αυτό προσπαθεί να βάλει στο γύψο τους αγώνες των εργαζομένων με επιστρατεύσεις (όπως στη ΔΕΗ), κηρύσσονται απεργίες ως παράνομες από τα δικαστήρια, διώκονται συνδικαλιστές. Τώρα και με το νέο συνδικαλιστικό νόμο που προωθεί η κυβέρνηση  ουσιαστικά καταργούν την απεργία και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, πάγιο αίτημα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Έτσι ώστε να μπορούν ανενόχλητοι  να θησαυρίζουν στην πλάτη των εργαζομένων.
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 27 ΝΟΕΒΡΗ

10:00 πμ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria