Καστοριά: Με “MΑΚΒΕΘ” του Giuseppe Verdi ξεκινούν οι μεταδόσεις όπερας MET: LIVE in HD - OlaDeka

Καστοριά: Με “MΑΚΒΕΘ” του Giuseppe Verdi ξεκινούν οι μεταδόσεις όπερας MET: LIVE in HD

Καστοριά: Με “MΑΚΒΕΘ” του Giuseppe Verdi ξεκινούν οι μεταδόσεις όπερας MET: LIVE in HD

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καστοριάς “Ορεστειάς”, εξασφάλισε για τρίτη συνεχή περίοδο για την πόλη της Καστοριάς, το βραβευμένο πρόγραμμα του ομίλου Antenna «The MET: LIVE in HD».

Η σεζόν 2014-2015 της Metropolitan Opera ξεκινάει τον Οκτώβριο σε απευθείας αναμετάδοση από τη Νέα Υόρκη, παρουσιάζοντας δέκα ζωντανές μεταδόσεις μεταξύ των οποίων πέντε νέες παραγωγές.

Οι μεταδόσεις στην πόλη της Καστοριάς θα πραγματοποιηθούν στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, αρχής γενομένης με το έργο “MΑΚΒΕΘ” του Giuseppe Verdi.

Η σταρ σοπράνο Anna Netrebko ερμηνεύει τη σπαρακτική φιγούρα της Λαίδης Μάκβεθ, της δολοφονικής συντρόφου του Μάκβεθ που υποδύεται ο Željko Lučić, για πρώτη φορά στη ΜΕΤ. Στο πλευρό τους συμπρωταγωνιστούν ο Joseph Calleja στον ρόλο του ευγενούς Μακντάφ και ο René Pape ως Μπάνκο.

Την επιτυχημένη σκηνοθεσία στην εξαίσια διασκευή της σαιξπηρικής τραγωδίας από τον Verdi υπογράφει ο Adrian Noble.

Συντελεστές:

Διευθυντής ορχήστρας Fabio Luisi

Σκηνοθεσία: Adrian Noble

Σκηνικά και κουστούμια: Mark Thompson

Φωτισμοί: Jean Kalman

Χορογραφίες: Sue Lefton

Τιμές Εισιτηρίων: 13,00€ μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων – 18,00€ κανονικό.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν δύο κανονικά εισιτήρια στην τιμή του ενός στην εφημερίδα “ΟΔΟΣ”, στο φύλλο 759 Πέμπτη 9 Οκτωβρίου (ισχύει για 30 άτομα).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο Πολιτισμού Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) στον κ. Ανδρέα Κυπαρίσση τηλ. 2467028999.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria