KAΣΤΟΡΙΑ:Σε κρίσιμη κατάσταση η 18χρονη φοιτήτρια από την Καστοριά που τραυματίστηκε σοβαρά στην φονική καραμπόλα – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα - OlaDeka

KAΣΤΟΡΙΑ:Σε κρίσιμη κατάσταση η 18χρονη φοιτήτρια από την Καστοριά που τραυματίστηκε σοβαρά στην φονική καραμπόλα – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα έχουν περάσει από το εφιαλτικό πρωινό της Κυριακής, όταν συνέβη ένα από τα πλέον τραγικά δυστυχήματα της χώρας.

Η τρελή πορεία της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο εξετάζεται από τις αρμόδιες αρχές, ούτως ώστε να έρθουν στο «φως» τα αίτια της πολύνεκρης καραμπόλας.


Κρίσιμες στιγμές για τη 18χρονη
Σοβαρή εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας της 18χρονης που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ και όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου, Παναγιώτης Παντελιάδης, η κατάσταση της υγείας των άλλων δυο σοβαρά τραυματισμένων, ενός 22χρονου και ενός 64χρονου παρουσίασε βελτίωση.

Μάλιστα, ο 22χρονος πήρε εξιτήριο προκειμένου να διακομιστεί σε άλλο νοσοκομείο όπου θα αντιμετωπιστεί το κάταγμα που έχει στο χέρι.

Η… αποκάλυψη του οδηγού

Ο 39χρονος Ρουμάνος οδηγός από το Πιτέστι της Ρουμανίας δηλώνει αθώος, τονίζει πως δεν έχει ευθύνη για το δυστύχημα, αφού τα φρένα της νταλίκας του δεν έπιαναν και ετοιμάζεται να απολογηθεί μετά την προθεσμία που πήρε την ερχόμενη Πέμπτη.

Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία για την οποία δούλευε ο 39χρονος λέγεται «Limar» και αρχικά είχε έδρα σε δύο επαρχίες της Ρουμανίας, την Ilfov και την Arges. Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν με ανθρώπους της εταιρείας, καθώς τελεί υπό καθεστώς πτώχευσης.
Από την πλευρά τους, τόσο ο πρόεδρος όσο και ο υπουργός Εξωτερικών της Ρουμανίας, εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για την τραγωδία στις οικογένειες των θυμάτων.

newsit.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria