ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΣE ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΔΕΣΣΑΣ - OlaDeka

ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:ΣE ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΔΕΣΣΑΣ

Πανέτοιμοι δηλώνουν στη Καστοριά για τη πρώτη φετινή «μάχη» η οποία θα είναι εντός έδρας και με αντίπαλο τον νεοφώτιστο Εδεσσαϊκό. Ο προπονητής Γιώργος Σούλιος είναι πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά των παικτών του στη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και από το επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκεται η ομάδα του λίγο πριν τη πρεμιέρα.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά σε

εντατικούς ρυθμούς με μόνο απών τον Πανταζή ο οποίος είναι εκτός γηπέδων εδώ και περίπου έξι εβδομάδες λόγω ενός σοβαρού διαστρέμματος. Στην ομάδα περιμένουν από τον γιατρό τους ενημέρωση για το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει ο παίκτης στην αγωνιστική δράση με πιθανότερη ημερομηνία την επόμενη Τρίτη.

Ο έμπειρος τεχνικός της Καστοριάς σε δηλώσεις του για την πρεμιέρα δήλωσε πως είναι πάντα ένας αγώνας που κρύβει πολλές δυσκολίες, αναγνωριστικός για την συνέχεια και σίγουρα χρειάζεται προσοχή αφού απέναντι τους θα έχουν ένα νεοφώτιστο σωματείο αξιόμαχο όπως η Έδεσσα. Ο Γιώργος Σούλιος τόνισε ότι η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι τώρα οι παίκτες του τους επιτρέπει να είναι αισιόδοξοι για τη φετινή τους πορεία ευελπιστώντας πως όλοι οι κόποι τους θα έχουν το ανάλογο αντίκρισμα και στο γήπεδο, επισημαίνοντας πάντως πως είναι ακόμη πολύ νωρίς για προβλέψεις σχετικά με το… «ταβάνι» της ομάδας ελπίζοντας πάντα για το καλύτερο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria