Καστοριά: Μαραθώνιος Αγάπης από τον Τομέα Γυναικών Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. - OlaDeka

Καστοριά: Μαραθώνιος Αγάπης από τον Τομέα Γυναικών Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ.

Ο Τομέας Γυναικών της Δ.Α.Π.–Ν.Δ.Φ.Κ. Καστοριάς με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και θέλοντας να συμβάλει και να περάσει ένα μήνυμα κοινωνικής ευθύνης προς όλους, θα πραγματοποιήσει ένα «μαραθώνιο» με φιλανθρωπικό χαρακτήρα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του μαστού

Έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την προβολή και την προώθηση του κοινωνικού μηνύματος «Άλμα Ζωής ενάντια στον καρκίνο του μαστού» θα πραγματοποιήσουμε τη Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. έναν «μαραθώνιο αγάπης». Ο εν λόγω «μαραθώνιος αγάπης» θα έχει αφετηρία το κτίριο της Περιφερειακής Ανάπτυξης Καστοριάς (πρώην Νομαρχία) και σημείο τερματισμού τη πλατεία Βαν Φλίτ ακολουθώντας την διαδρομή της γυρολιμνιάς. Το κόστος συμμετοχής ανά δρομέα θα ανέρχεται στα 2€ (ΔΥΟ) ευρώ. Τα συνολικά έσοδα, θα διατεθούν στο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ‘Άλμα Ζωής’.

Σκοπός της κίνησης μας αυτής είναι η ευαισθητοποίηση όλων των φοιτητών, των πολιτών και των μαθητών της Καστοριάς καθώς ο καρκίνος του μαστού είναι μία ασθένεια που μπορεί να χτυπήσει την πόρτα της κάθε οικογένειας. Παράλληλα η ενίσχυση του ταμείου του συλλόγου ‘Άλμα Ζωής’ θα συμβάλλει ώστε να συνεχιστεί το ιδιαίτερα σημαντικό τους έργο.

Ευελπιστούμε να στηρίξετε και εσείς με την παρουσία σας τον δικό μας μικρό αγώνα και όλοι μαζί αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Με εκτίμηση,

Ο Υπεύθυνη Τομέα Γυναικών

Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Καστοριάς

Δώρα Κηπουρού

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria