Αναζητούν τις ευθύνες για το δυστύχημα στην Εγνατία – Τι είπε ο Ορφανός, γιατί οδηγός «δείχνει» την εταιρεία - OlaDeka

Αναζητούν τις ευθύνες για το δυστύχημα στην Εγνατία – Τι είπε ο Ορφανός, γιατί οδηγός «δείχνει» την εταιρεία

Αναζητούν τις ευθύνες για το δυστύχημα στην Εγνατία – Τι είπε ο Ορφανός, γιατί οδηγός «δείχνει» την εταιρεία

Για την απόδοση ευθυνών εκεί που υπάρχουν δεσμεύθηκε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, που μετέβη στον τόπο του δυστυχήματος στην Εγνατία Οδό.

Ο κ. Ορφανός ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 20 άτομα ενώ τόνισε πως θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί όπου υπάρχουν.

«Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί προανάκριση η αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας. Ωστόσο, θέλω να τονίσω πως η επέμβαση, τόσο της ΕΛ.ΑΣ., όσο και της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ήταν άμεση. Με κατάλληλες ενέργειες, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες και να προχωρήσουν σε εκτροπή της κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Στη συνέχεια, ο κ. Ορφανός επισκέφτηκε το γενικό νοσοκομείο της Βέροιας και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας των τραυματιών από την διοικήτρια του νοσοκομείου, Αναστασία Μπούρτσου.

Να σημειωθεί ότι με ανάρτηση του στο facebook ένας νέος από τα Γιάννενα που σώθηκε από θαύμα τονίζει «Η ΕΥΘΥΝΗ της Εγνατίας τεράστια μιας και είχε βάλει μόνο 2 άτομα ούτε 50 μέτρα πριν την ουρά τον σταματημένων οχημάτων…Ο οδηγός νταλίκας,ο οποίος έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά πριν τη σύγκρουση, ανέφερε πως την ώρα που περνούσε από το σημείο δεν είδε κανέναν να του κάνει σήμα!»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria