ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ

ΣΧΟΛΙΟ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ξερετε ότι η Αιμοδοσια του νοσοκομειου μας, δεν εχει γιατρό? Ο τελευταιος συντονιστης διευθυντής της κ Πατιάκας θα μας εξηγήσει κανεις γιατί εξαναγκάστηκε σε παραίτηση – μετάθεση? Αληθεύει ότι η δραστηριότητά του ενόχλησε πολλούς? 

Αληθέυει οτι υπέβαλε δεκάδες υπομνήματα στον πρωην διοικητή κκατσίλη για βελτίωση της λειτουργίας του τμήματος του, αλλά όλες οι προτάσεις του πεταχτηκαν στο καλάθι των αχρήστων? 

Ειναι αλήθεια ότι ο παραπάνω διοικητής ‘οπως και κάποιοι κομπλεξικοί και ανίκανοι …συνάδελφοι γιατροί τον ζήλευαν και τον κυνήγησαν? 
Ειναι αλήθεια ότι ουτε αδεια για να παρακολουθήσει συνέδρια ιατρικά του εδιναν του ανθρώπου, όταν αυτοός επαιρνε βραβεια για εργασιες που παρουσίαζε σε πανελλήνια και πανευρωπαικά συνέδρια? 
Ε λοιπόν αυτή ειναι η μοίρα μας συμπολιτες μου. Ο κ Πατιάκας εγινε ο πιο νεος διευθυντής Αιματολογικής κλινικής σε κεντρικό νοσοκομειο της θεσσαλονίκης, εμεις με τη συμπεριφορά μας τον χάσαμε…. Εμεινε το νοσοκομειο μας καλάθι αχρήστων Αξιοι της μοιρας μας αφου αφήνουμε τετοιους διοικητες να κυβερναν το νοσοκομειο μας και οι αξιοι να διώχνονται απο φθονερες μετριότητες


ΜΕ ΛΥΠΗ ΜΟΥ
ΕΝΑΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria