ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ - OlaDeka

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Αθλητισμού-Επιχειρηματικότητας & Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων κος Δημήτρης Πετρόπουλος, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με φορείς και συλλόγους, συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού & Βιοτεχνικού Επιμελητήριο Καστοριάς, την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου. 

Επίσης, στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ο κος Θεοφίλακτος Ζυμπίδης ως εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα γούνας και ο κος. Στέργιος Φωτιάδης ως εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Άργους Ορεστικού σε θέματα γούνας. 
Στη συνάντηση αναπτύχθηκε το θέμα του σχεδιασμού της επιχειρηματικότητας σε τομείς όπως η γούνα, το εμπόριο και ο τουρισμός, σε συνάρτηση με την προοπτική ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας. Ο κος Πετρόπουλος μιλώντας στην επιχειρηματική κοινότητα του επιμελητηρίου, αναγνώρισε την επιχειρηματικότητα ως βασικό πυλώνα για τη διέξοδο από την παρούσα οικονομική κατάσταση και δήλωσε ότι τέθηκαν οι βάσεις για μελλοντική συνεργασία όλων των φορέων ως προς την ανάπτυξη και βιωσιμότητα τόσο των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων, όσο και του τομέα τουρισμού στον δήμο μας, αρκεί οι όποιες προσπάθειες να γίνουν με τρόπο οργανωμένο και συντονισμένο. 

Τέλος, οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν για την επανάληψη της συνάντησης, ώστε να ελεγχθεί η πορεία των δράσεων και ενεργειών. 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria