ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ? - «ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ» - OlaDeka

ΠΟΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ? – «ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ»

«Να καταφέρουμε την ελευθερία που ζητάει ο Έλληνας» 

Ποιος είναι ο Έλληνας Τσε Γκεβάρα που ξεσηκώνει τον κόσμο με επαναστατικά μηνύματα?

Ποιος είναι ο πολιτικός της κυβέρνησης που πιστεύει ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι μη ελεύθερη άρα σκλαβωμένη και υπόδουλη? Γιατί όταν λες ότι: «ηθικό δίδαγμα από τους αγώνες των Ελλήνων ηρώων του 40 μπορούμε να αντλήσουμε όλοι οι Έλληνες-χρήσιμα
διδάγματα που θα μας βοηθήσουν έτσι ώστε ενωμένοι ως έθνος, ως Έλληνες να καταφέρουμε την ανάκαμψη (σ.σ.που άρα δεν έχουμε) και την ελευθερία (σ.σ. που επίσης δεν έχουμε) που ζητάει πάντα (σ.σ. αλλά τώρα δεν έχει)  ο Έλληνας!»

Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε τη γυναίκα που πήγε κόντρα στο κατεστημένο της βουλής των 300! Την τοπική βουλευτή, που δεν βολεύτηκε και σήκωσε «μπαιράκι». Την πολιτικό που έγινε κόκκινο πανί κόντρα στην αναλγησία και το σκύψιμο των πολιτικών δοσίλογων. Την επαναστάτρια που έφτυσε στο κόμμα που την εξέθρεψε και του έβγαλε αυθάδικα γλώσσα!

Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε την γυναίκα – σύμβολο- Αγία Λαύρα της νέας εποχής!
Είναι η βουλευτίνα που ακούγοντας ένα mp3 με τη Σοφία Βέμπο εμπνεύστηκε και έστειλε το ηχηρό μήνυμα-ράπισμα στον πρωθυπουργό και πρώην είδωλο της:


« ΟΧΙ ΑΝΤΩΝΗ, ΟΧΙ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!»


(Εκτός κι αν μπέρδεψε την έννοια της Ελευθερίας με το παιχνίδι φτου ξελευθερία, το κρυφτό που έπαιζε στην παιδική της ηλικία και πληρώνουμε όλοι φροϋδικούς παλιμπαιδισμούς μιας ώριμης κυρίας που έχει χαθεί στο ίσιωμα στη σημερινή εποχή του χάους για το οποίο ευθύνεται και αυτή με τις πράξεις της και τις υπογραφές της) 

Κυρίες και κύριοι ακούστε τη Μαρία Αντωνίου να δίνει σαφέστατη μαρτυρία όλων αυτών στο παρακάτω video (δείτε από το 3:15):

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria