ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΗΚΑ - OlaDeka

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΗΚΑ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΗΚΑ
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Αθλητισμού-Επιχειρηματικότητας & Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων κος Δημήτρης Πετρόπουλος, στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με φορείς και συλλόγους, συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο του Εκθετηρίου Δημοπρατηρίου Καστοριάς (Ε.ΔΗ.ΚΑ) τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου στο χώρο του Ε.ΔΗ.ΚΑ. 
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Ε.ΔΗ.ΚΑ κος Αχιλλέας Ευαγγέλου, ο αντιπρόεδρος κος Νίκος Παναγιωτίδης, ο

διευθύνων σύμβουλος πρατηρίου κος Αθανάσιος Πρωτόγερος, ο διευθύνων σύμβουλος κτιρίου κος Νικόλαος Καζεπίδης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κος Λάζαρος Κιορπελίδης. Επίσης, παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καστοριάς «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ» κος Δημήτρης Καπρής και Διονύσης Λίτσκας. 

Προκαλέστηκε μία ουσιαστική συνάντηση εργασίας των δύο φορέων, βάζοντας έτσι τις βάσεις για μία στενή και δυνατή συνεργασία μεταξύ τους σε θέματα επιχειρηματικότητας, και ιδιαίτερα σε τομείς όπως είναι η γούνα και ο τουρισμός. Η καλή διάθεση συνεργασίας προκύπτει από τη συναντίληψη που υπάρχει ότι η Καστοριά είναι κατεξοχήν τόπος τουριστικός και τόπος διεθνώς αναγνωρισμένος παραγωγής γούνας. Επίσης, υπάρχει η ανάγκη να συμπέσουνε οι δύο φορείς σε έναν μεσοπρόθεσμο κοινό στόχο, όπως είναι συμμετοχή στη διεθνή τουριστική έκθεση ΜΙΤΤ στη Ρωσία. 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria