Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς & Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Πρόνοιας στο Νοσοκομείο Καστοριάς (φωτογραφίες) - OlaDeka

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς & Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Πρόνοιας στο Νοσοκομείο Καστοριάς (φωτογραφίες)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος, επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 03 Οκτωβρίου 2014 το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς συνοδευόμενος από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Σταύρο Γιαννακίδη, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη μας στο πλαίσιο προγραμματισμένων επισκέψεων του, για καταγραφή τυχόν προβλημάτων σε μονάδες υγείας.

Τους Αντιπεριφερειάρχες υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς Γιώργος Ορφανός και εκεί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για διάφορα θέματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν του χώρους οι οποίοι βρίσκονται υπό κατασκευή και είδαν από κοντά το έργο που εκτελείται όσον αφορά την Αναμόρφωση της Μαιευτικής Κλινικής και Τμήματος των Επειγόντων Περιστατικών, η ολοκλήρωση του οποίου θα συμβάλει στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας.

Το έργο, προϋπολογισμού 3.100.000 ευρώ, εκτελείται ήδη από τον ανάδοχο εργολάβο με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria