Αυτοκτονία 46χρονου άντρα από ταράτσα πολυκατοικίας στο κέντρο της Κοζάνης!

Αρχική » Διάφορα » Αυτοκτονία 46χρονου άντρα από ταράτσα πολυκατοικίας στο κέντρο της Κοζάνης!

Αυτοκτονία 46χρονου άντρα από ταράτσα πολυκατοικίας στο κέντρο της Κοζάνης!

Τραγικό θάνατο βρήκε 46χρονος άντρας (σ.σ. σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δάσκαλο) έπειτα από πτώση από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Μπουσίου, στο κέντρο της Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του kozaniLife.gr, πρόκειται για αυτοκτονία, μιας και o άτυχος άντρας, ο οποίος είχε επισκεφτεί το ιδιωτικό ιατρείο ψυχιάτρου, βούτηξε στο κενό και έπεσε στην ταράτσα διπλανού σπιτιού.

Στο σημείο παραμένουν άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης για περαιτέρω έρευνα του τραγικού περιστατικού.

kozanilife
Δείτε τι γράφει το kozangr :

Πήδηξε από τον 5ο όροφο κτηρίου και κατέληξε στον ακάλυπτο διώροφης οικοδομής επί της οδού Μπουσίου – Είχε πάει για επίσκεψη στο ιατρείο ψυχιάτρου, ζήτησε να βγει έξω να κάνει ένα τσιγάρο και στη συνέχεια “βούτηξε” στο κενό (Φωτογραφίες)

Αναστάτωση δημιουργήθηκε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο της Κοζάνης και συγκεκριμένα επί της οδού Τριανταφυλλίδη και Μπουσίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kozan.gr ένα 46χρονος, βρήκε τραγικό θάνατο όταν πήδηξε από τον 5ο όροφο κτηρίου και κατέληξε στον ακάλυπτο διώροφης οικοδομής επί της οδού Μπουσίου. Είχε πάει για επίσκεψη στο ιατρείο ψυχιάτρου, ζήτησε να βγει έξω να κάνει ένα τσιγάρο και στη συνέχεια “βούτηξε” στο κενό. Επικράτησε αναστάτωση και το συγγενικό πρόσωπο που το συνόδευε, μαζί με τον γιατρό, κάλεσαν το ασθενοφόρο και την αστυνομία. Πριν από λίγη ώρα έφυγε και το ΕΚΑΒ Κοζάνης, χωρίς όμως να μεταφέρει τη σορό του 46χρονου, διότι πρέπει να προηγηθεί έρευνα από το εγκληματολογικό.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια