Συμβαίνει 1 στα 70 εκατ. Δείτε την αντίδραση της... αποσβολωμένης μητέρας! (pics) - OlaDeka

Συμβαίνει 1 στα 70 εκατ. Δείτε την αντίδραση της… αποσβολωμένης μητέρας! (pics)

Συμβαίνει 1 στα 70 εκατ. Δείτε την αντίδραση της... αποσβολωμένης μητέρας! (pics)

Δεν πίστευε στα αυτιά και τα μάτια της μια 27χρονη έγκυος γυναίκα από την Γιούτα των ΗΠΑ, όταν εκείνη και ο σύντροφός της έμαθαν από τους γιατρούς ότι σε λίγους μήνες θα έχουν όχι ένα μωρό, ούτε δίδυμα, αλλά τετράδυμα και μάλιστα θα είναι δύο ζευγάρια διδύμων παιδιών!

Η 27χρονη Ashley Gardner είχε κάνει θεραπεία γονιμότητας για να καταφέρει να μείνει έγκυος και τελικά τα κατάφερε, αλλά αυτό που έγινε -σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία- έχει πιθανότητα να συμβεί 1 στα 70 εκατομμύρια.

Η Ashley είχε διαγνωστεί με ενδομητρίωση πριν μερικά χρόνια. Η συγκεκριμένη διαταραχή, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη ιστού έξω από τη μήτρα, σήμαινε πως αυτή και ο σύζυγός της θα αντιμετώπιζαν χρόνια δυσκολία σύλληψης παιδιού.

Τελικά, ως έσχατη λύση, το ζευγάρι προχώρησε σε in-vitro γονιμοποίηση φέτος. Μόνο δύο από τα εννέα έμβρυα που δημιουργήθηκαν ήταν βιώσιμα για εμφύτευση. Επτά εβδομάδες μετά την εξωσωματική γονιμοποίηση, η Ashley Gardner πήγε μαζί με τον σύζυγό της να κάνει υπέρηχο για να δει αν η εγκυμοσύνη ήταν βιώσιμη.

Ο τεχνικός στο υπερηχογράφημα τους είπε αρχικά ότι είχαν δίδυμα. Στη συνέχεια όμως κοίταξε πιο προσεκτικά στην οθόνη…

ht quadruplets 1 kab 141003 16x9 992

Η εικόνα του αποσβολωμένου βλέμματος της Ashely καθώς κοιτάζει την οθόνη των υπερήχων και ακούει από τον γιατρό ότι περιμένει τετράδυμα έχει γίνει “ανάρπαστη” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο σύζυγός της, Tyson Gardner, δήλωσε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Ashley προέρχονται από μεγάλες οικογένειες και είναι ενθουσιασμένοι που θα δημιουργήσουν και εκείνοι μια μεγάλη οικογένεια.omned

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria