Τα παιδιά του Πρωτέα αγκάλιασαν την εκδήλωση «αποχαιρετώντας το καλοκαίρι» του Συλλόγου Λ.Υ.Β. Καστοριάς παίζοντας “Street Tennis”! - OlaDeka

Τα παιδιά του Πρωτέα αγκάλιασαν την εκδήλωση «αποχαιρετώντας το καλοκαίρι» του Συλλόγου Λ.Υ.Β. Καστοριάς παίζοντας “Street Tennis”!

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς «Πρωτέας», ανταποκρινόμενος στην πρόταση-πρόσκληση του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Λ.Υ.Β. Καστοριάς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεών του «Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι», συμμετείχε σε επίδειξη “Street Tennis”, με αντιπροσωπευτική ομάδα 18 παιδιών απ’ όλα τα τμήματα του, συνοδεία γονέων, φίλων και μελών του Διοικητικού

Συμβουλίου.

Για δύο και πλέον ώρες δεκάδες παιδιά που βρισκόταν στην εκδήλωση ρώτησαν, έμαθαν και γνώρισαν από κοντά το άθλημα του Τένις και είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους μαζί με τα παιδιά του Πρωτέα.
Τέτοιες δραστηριότητες και συνεργασίες επιβραβεύουν με τον καλύτερο τρόπο τις Συλλογικές προσπάθειες στην περιοχή μας και επιβεβαιώνουν το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για το ωραίο μας άθλημα.
Η Διοίκηση του Πρωτέα αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για την πρόσκληση και την φιλοξενία, καθώς επίσης και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν παίζοντας με χαρά και ενθουσιασμό δείχνοντας περίτρανα την μεγάλη τους αγάπη για το Τένις και τον αθλητισμό. 
Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα Facebook του Πρωτέα:

Facebook: Proteas Kastoria Tennis Club


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria