Η δημοπρασία Σεπτεμβρίου της SAGA FURS έληξε με θετικό πρόσημο. - OlaDeka

Η δημοπρασία Σεπτεμβρίου της SAGA FURS έληξε με θετικό πρόσημο.

Η δημοπρασία Σεπτεμβρίου της SAGA FURS έληξε με θετικό πρόσημο.
Η δημοπρασία της Saga Furs ξεκίνησε την Πέμπτη 18 και ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου. Η προσφορά συνίστατο από περισσότερα από 710.000 μινκ, 641.000 αλεπούδες και 24.000 Finnraccoon και ορισμένες μικρότερες ποσότητες από γουνοδέρματα άλλων τύπων.

Συμμετείχαν συνολικά 450 αγοραστές από όλες τις αγορές.
Η δημοπρασία ξεκίνησε με την πώληση Karakul και ανατολικο-ευρωπαϊκών μινκ,

συνεχίστηκε με την πώληση μινκ και Blue Frost Fox την Παρασκευή, με την πώληση Finnraccoon και αλεπούδων το Σάββατο, Silver Fox και Blue fox την Κυριακή. Τη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η δημοπρασία με την πώληση Blue Fox breeders & lowgrades.

Η προσφορά μικρής συλλογής διαφoρετικών τύπων μινκ πωλήθηκε σχεδόν 100% σε τιμές κυμαινόμενες στα επίπεδα των πρόσφατων διεθνών δημοπρασιών με κύριους αγοραστές την Κίνα/Χονγκ-Κονγκ και καλή υποστήριξη από την Ελλάδα και Τουρκία.
Οι αλεπούδες Blue Frost επίσης πωλήθηκαν 100 % κάτω από πολύ καλό ανταγωνισμό και τιμές αυξημένες κατά 10% σε σύγκριση με τη δημοπρασία Ιουνίου. Κύριοι αγοραστές ήταν η Ρωσία, Τουρκία και η Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.
Από την προσφερόμενη ποσότητα των 330.000 ανατολικό-ευρωπαϊκών μινκ, τα αρσενικά πωλήθηκαν σε ποσοστό 95% κάτω από ισχυρό ανταγωνισμό μεταξύ των αγορών και σε τιμές 10-15% ψηλότερες από αυτές του Ιουνίου. Τα θηλυκά πωλήθηκαν σε ποσοστό 60% και σε σταθερές τιμές. Κύριοι αγοραστές ήταν η Κίνα/Χονγκ-Κονγκ, με καλή υποστήριξη από την Ελλάδα και την Τουρκία.
Η Blue Shadow fox πωλήθηκε σε ποσοστό 95%. Το κανονικό μέγεθος 60 size πωλήθηκε σε τιμές μειωμένες κατά 10%, ενώ τα μικρότερα μεγέθη σε τιμές επιπέδου Ιουνίου. Η μέση τιμή ήταν τα 139 ευρώ. Κύριοι αγοραστές ήταν η Κίνα/Χονγκ-Κονγκ με καλή υποστήριξη από την Τουρκία και την  Ευρώπη.
Η τελευταία προσφορά της σεζόν σε Finnraccoon πωλήθηκε σε σταθερές  τιμές σε σύγκριση με την δημοπρασία Ιουνίου. Κύριος αγοραστής ήταν η Ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.
Η κανονική προσφορά των διαφόρων μεταλλαγμένων αλεπούδων πωλήθηκε σε ποσοστό 50% σε επίπεδα τιμών Μαρτίου/Ιουνίου. Τα Lowgrades πωλήθηκαν 100 % με κύριο αγοραστή την ευρωπαϊκή βιομηχανία μόδας.
Οι κανονικής ποιότητας Blue fox πωλήθηκαν σε ποσοστό 100 %. Τα γουνοδέρματα σε μεγαλύτερα μεγέθη 60 πωλήθηκαν σε σταθερές τιμές, ενώ τα μικρότερα μεγέθη αυξήθηκαν κατά 10-15% από την δημοπρασία Ιουνίου. Κύριοι αγοραστές ήταν η Κίνα/Χόνγκ-Κόνγκ με καλή υποστήριξη από την Τουρκία, Ρωσία και τις Ευρωπαϊκές αγορές.
Το Top Lot of Saga® Lumi Royal Blue Fox αγοράστηκε από τον Johnny Lau για λογαριασμό της εταιρίας D S K Furs Limited  Hong Kong για 380 ευρώ.
Τα Blue fox lowgrades και breeders πωλήθηκαν 100 % σε δυνατές τιμές σε σύγκριση με τα κανονικής ποιότητας γουνοδέρματα. Κύριοι αγοραστές ήταν το Χονγκ-Κονγκ/Κίνα με καλή υποστήριξη από την Τουρκία και άλλες αγορές.

Η επόμενη δημοπρασία που είναι και η πρώτη της νέας δημοπρατικής σεζόν 2014-15, θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 21 Δεκεμβρίου. Η προσφορά θε περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας συλλογές μινκ, αλεπούδων, Finnraccoon and karakul.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria