Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:Εγγραφείτε στο Run Greece Καστοριάς Στηρίξτε την Κοινωνική Διάσταση του Αγώνα !!! - OlaDeka

Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:Εγγραφείτε στο Run Greece Καστοριάς Στηρίξτε την Κοινωνική Διάσταση του Αγώνα !!!

Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:Εγγραφείτε στο Run Greece Καστοριάς Στηρίξτε την Κοινωνική Διάσταση του Αγώνα !!!
Αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των εγγραφών στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού που θα γίνει στην πόλη μας την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου.  Πρόκειται για μια διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ-ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Π.Ε. Καστοριάς και το Δήμο Καστοριάς.
Το RUN GREECE Καστοριάς περιλαμβάνει Ημιμαραθώνιο

Αγώνα Δρόμου  περίπου 21χλμ. στο γύρω της λίμνης, αγώνες δρόμου 5 χλμ, & 10χλμ, αλλά και  1χλμ. για τα παιδιά του Δημοτικού.

Ήδη οι εγγραφές έχουν φτάσει τις 1.100 αλλά επιθυμούμε να αγγίξουμε το όριο των αγώνων, στις  1.700.  Μέσω της διοργάνωσης αυτής στοχεύουμε  να γνωρίσουμε καλύτερα την πόλη μας, να έρθουμε σε επαφή με τον αθλητισμό και τους συνανθρώπους μας,  να προάγουμε το «ευ αγωνίζεσθαι» και να δίνουμε υγιή πρότυπα στην νεολαία μας, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τη φιλοξενία και τον πλούσιο πολιτιστικό και φυσιολατρικό πλούτο της περιοχής μας.
Δεύτερη χρονιά το Run Greece στην Καστοριά, δεν θα μπορούσε να λείπει  και η κοινωνική διάσταση του αγώνα. Στο πλαίσιο αυτό η WIND ως Χορηγός του Run Greece Καστοριάς, φέτος, αναμένεται να δώσει  μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν  στο Σύλλογο «Μαζί σου» ενισχύοντας το πολύτιμο έργο που παρέχει  σε παιδιά και ενηλίκους που πάσχουν από καρκίνο. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι δρομείς είναι να πατήσουν  τον ειδικό τάπητα της Αψίδας που  θα βρίσκεται λίγο πριν τον τερματισμό. Αυξάνοντας λοιπόν τις εγγραφές συμμετοχής, ενισχύεται και το κοινωνικό έργο του αγώνα.

Οι αιτήσεις εγγραφής συνεχίζονται  μέχρι 17 Σεπτεμβρίου στην ιστοσελίδα HYPERLINK 
“http://www.run-greece.gr/index.php/component/chronoforms/?chronoform=register_gr_kastoria” t “_blank”  www.run-greece.gr 
ή στα γραφεία της ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας Καστοριάς (Αγ. Αθανασίου 36,  τηλ. 24670 23555). 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria